Βαθμολογία

Ανακοίνωσε αρχηγούς η Παναχαϊκή

Στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία κάνει γνωστή τους αρχηγούς, της νέα σεζόν, προέβη την Κυριακή 28 Αυγούστου η διοίκηση της Παναχαϊκής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τους αρχηγούς της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2016 – 17 ανακοίνωσε σήμερα (σ.σ.χτες) η Παναχαϊκή.

Το περιβραχιόνιο λοιπόν θα φορούν φέτος με τη σειρά οι Κώστας Κωνσταντινίδης, Γιώργος Φωτάκης, Κώστας Χαλκιάς και Ιωσήφ Λαμπρόπουλος.»

Εκτός όμως από την εν λόγω ανακοίνωση η αχαϊκή ομάδα προχώρησε στην έκδοση ακόμα τριών.

Στην πρώτη εκφράζει τα συλλυπητήρια της για τον χαμό του πατέρα του παίκτη της Διονύση Μακρυδημήτρη, ενώ στις άλλες δύο εκφράζει τις ευχαριστίες της τόσο προς την Αχαϊκή για την φιλοξενία που της παρείχε στο μεταξύ τους φιλικό, όσο και στον κόσμο της ο οποίος βρέθηκε στην Κάτω Αχαγιά για τον εν λόγω αγώνα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η οικογένεια της Παναχαϊκής εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή μας Διονύση Μακρυδημήτρη για τον χαμό του πατέρα του Νίκου ο οποίος τον τελευταίο καιρό έδωσε άνιση μάχη με το θάνατο.  

Η Διοίκηση της ομάδας, η Τεχνική Ηγεσία, οι Ποδοσφαιριστές αλλά και οι χιλιάδες φίλοι της Παναχαϊκής, συμπαραστέκονται στο βαθύ πένθος του  ποδοσφαιριστή μας.

Η Παναχαϊκή Συμμαχία αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την Διοίκηση της Αχαϊκής για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας με την ευκαιρία του σημερινού φιλικού αγώνα.

Οι διαχρονικά καλές σχέσεις των δυο σωματείων είναι βέβαιο ότι θα επιβεβαιωθούν και στους αγώνες του πρωταθλήματος, αναμένοντας παράλληλα να ανταποδώσουμε με την ίδια θέρμη τη φιλοξενία στην Πάτρα.

Η Παναχαϊκή Συμμαχία, το τεχνικό τιμ της ομάδας και οι ποδοσφαιριστές μας, ευχαριστούν θερμά τους εκατοντάδες φίλους και οπαδούς της Παναχαϊκής που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο της Αχαϊκής προκειμένου να ενισχύσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Είναι βέβαιο ότι κάτι νέο (ξανά)γεννιέται και η πολυπληθής παρουσία των φίλων της ομάδας, σε φιλικού χαρακτήρα μάλιστα αγώνα, αποδεικνύει περίτρανα ότι η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ επιστρέφει…!!!»