Βαθμολογία

«Είμαστε καλά για την εποχή»

Με προπόνηση συνεχίστηκε την Κυριακή (28/8) η προετοιμασία της Αναγέννησης Καρδίτσας. Το θετικό είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών έως τώρα στους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι είναι ακριβώς στη μέση της προετοιμασίας τους. Ξεκίνησαν πριν έναν μήνα και έχουν άλλο τόσο.

Τι λένε εντός αποδυτηρίων για το πώς κυλούν τα πράγματα; «Είμαστε καλά για την εποχή» είναι η ατάκα με τον Γιάννη Μάγγο να είναι ικανοποιημένος από αυτά που βλέπει από τους παίκτες του.

Είχε, άλλωστε, θετική άποψη και για την εικόνα της ομάδας του και στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου παρά την ήττα, η οποία ήρθε «με δύο γκολ από παιδαριώδη λάθη», όπως χαρακτηριστικά τόνισε στους ποδοσφαιριστές του.

Από εκεί και πέρα, οι... παλιοί που μπορούν να κάνουν τη σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά είναι συγκρατημένα αισιόδοξη πως η φετινή θα είναι καλύτερη εκτιμώντας πως θα βοηθήσουν αρκετά και οι ξένοι που αποκτήθηκαν.

Τέλος, για ένα φιλικό ψάχνει είτε στις 3 είτε στις 4 Σεπτεμβρίου η ΑΣΑ, η οποία έχει κλείσει στις 11 και 17 Σεπτεμβρίου με τον Αιγινιακό και στις 10 του ίδιου μήνα με τη Λαμία.

a-sports.gr