Βαθμολογία

Ισόπαλοι οι Πανσερραϊκός και Δόξα Δράμας

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν οι Πανσερραϊκός και Δόξα Δράμας σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (28/8) στις Σέρρες. Τα «Λιοντάρια», στο πρώτο φετινό τεστ προετοιμασίας, απείλησαν μόλις στο 2’ με σουτ του Χατζηδημητρίου, ενώ στο 21’ η κεφαλιά του Βοσκόπουλου πέρασε λίγο άουτ.

Εν συνεχεία, ήταν η σειρά της Δόξας Δράμας να κάνει αισθητή την παρουσία της, με τα σουτ των Σουάνη (29’) και Δουμάνη (42’). Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε στο 56ο λεπτό με τον Κανούλα, έπειτα από απόκρουση του Σικαλιά σε σουτ του Τάντιτς, αλλά οι «Μαυραετοί» απάντησαν άμεσα (58’) με κόντρα σε αμυντικό, ύστερα από απόκρουση του Ντουμπρέ σε σουτ του Κουρτεσιώτη.

Ελάχιστες συγκινήσεις επεφύλασσε το τελευταίο ημίωρο, με τη σημαντικότερη εξ αυτών να είναι ένα καλοτραβηγμένο σουτ του Κεφαλιά στο 87ο λεπτό.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας (46’ Ντουμπρέ), Στέβιτς (80' Μαυρίδης), Ιωαννίδης (37′ Καψάλης), Βοσκόπουλος, Παπατζίκος (80' Λατινόπουλος), Ρούτσης (65′ Ανδρέου), Φούσου, Τάντιτς (57′ Κτιστόπουλος), Κάκκο (76′ Δάλλας) Χατζηδημητρίου (37′ Τσιμίκας), Μαφουτά (46′ Κανούλας).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Κουρτεσιώτης, Γκαρακλίδης, Παπαζαχαρίας, Ολίσε (46’ Κεφαλάς), Καρλόπουλος (67′ Παπαζούδης), Δουμάνης (59′ Μπουσινάκης), Γιόνδης (67′ Γαϊδαρτζής), Σάντος (67′ Κουμπρόγλου), Σουάνης (67′ Μαρκόπουλος).