Βαθμολογία

Άρεσαν Αχιλλέας Φαρσάλων και Κ20 ΑΕΛ

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή (28/8) στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων ανάμεσα στον τοπικό Αχιλλέα και την Κ20 της ΑΕΛ. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (1-1) και σίγουρα όσοι παρακολούθησαν το ματς ικανοποιήθηκαν από το επίπεδο των δύο ομάδων.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ

Λόλας και Χοτζάλι οι σκόρερ του ματς. Η ΑΕΛ «πατούσε» καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και έδειξε πως είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Ο Αχιλλέας Φαρσάλων ανέβασε «στροφές» στην επανάληψη δημιούργησε ευκαιρίες και γενικά φάνηκε σχεδόν έτοιμος για τα επίσημα ματς που ξεκινούν σε λίγες ημέρες. Η ομάδα του Αχιλλέα εξάλλου έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια από πέρυσι και συνεχίζεται φέτος με τον στόχο να είναι ξεκάθαρος η άνοδος στην Γ’ Εθνική. Από την άλλη η ΑΕΛ με τη δουλειά που γίνεται προσπαθεί να κάνει κάτι πολύ καλό και σίγουρα άφησε υποσχέσεις…

Οι «βυσσινί» είχαν την πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης, όταν στο 10’ ο Κειτά έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις χαμένες ευκαιρίες στο 20’ όταν ο Παλασκάς βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως ο Κουτογλιδης έδιωξε με τα πόδια. Πέντε λεπτά αργότερα οι «Μυρμιδόνες» πέτυχαν γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Αρχικά ο Λόλας έκανε το σουτ το οποίο έδιωξε ο Κουτογλίδης, η μπάλα έφτασε στον Παλάσκα ο οποίος σκόραρε όμως το τέρμα δεν μέτρησε ποτέ.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 55’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ. Ο Χοτζάλι εκτέλεσε το φάουλ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, ο Ντάλλας βρήκε με τα ακροδάχτυλα την μπάλα όμως δεν κατάφερε να αποσοβήσει το 0–1. Τρία λεπτά αργότερα έφτασαν πολύ κοντά όμως η κεφαλιά του Μανιώτη έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νεμπεγλέρα πέρασε μόλις άουτ.

Εννέα λεπτά αργότερα είχαμε ακόμη μια αμφισβητούμενη φάση με τον Κουρούμαλο να «πατάει» από τα αριστερά περιοχή να ανατρέπεται από τον Ι. Κυρίτση, όμως ο κ. Τέγος έδειξε «παίζεται» με τους «κιτρινόμαυρους» να διαμαρτύρονται.

Στο 72΄οι διαμαρτυρίες άλλαξαν «στρατόπεδο» όταν ο Παλάσκας μπήκε στην περιοχή, ο Παϊτέρης έκανε την έξοδο με τον σέντερ φορ του Αχιλλέα στην προσπάθεια του να τον περάσει να βρίσκεται στο έδαφος και τον κ. Τέγο να υποδεικνύει πέναλτι.

Οι βυσσινί διαμαρτυρήθηκαν έντονα για αυτή την απόφαση με τον προπονητή της ΑΕΛ κ. Σάκη Αναστασίαδη να μπαίνει εντός του αγωνιστικού χώρου! Εν τέλει και αφότου ηρέμησαν τα πνεύματα ο Λόλας ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι και έφερε το παιχνίδι και πάλι στην ισοπαλία.

Το παιχνίδι απέκτησε όμορφο ρυθμό και στο 75′ η ΑΕΛ έχασε σημαντική ευκαιρία να πάρει και πάλι το προβάδισμα. Ο  Δερμιτζάκης έκανε όμορφη ατομική προσπάθεια,  πάτησε περιοχή από τα αριστερά το πλασέ που επιχείρησε όμως πέρασε άουτ. Ο υψηλός ρυθμός συνεχίστηκε και δέκα λεπτά αργότερα ο Αχιλλέας έφτασε στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος το οποίο όμως ακυρώθηκε και πάλι ως οφσάιντ.

Ο Καραμπούζης επιχείρησε από τα δεξιά την σέντρα, ο Σβερκούλης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, αυτή κόντραρε κατέληξε στον Παλασκα ο οποίος σκόραρε με το γκολ να μην μετράει καθώς υποδείχθηκε και πάλι σε θέση οφσάιντ.

Ο επιθετικός του Αχιλλέα έκανε χατ τρικ ακυρωμένων τερμάτων καθώς στο 90’ σκόραρε και πάλι με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ με τον βοηθό να υποδεικνύει ότι η μπάλα πέρασε άουτ κατά την εκτέλεση του κόρνερ.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Ντάλλας, Οικονόμου, Κομισόπουλος (20’ λ.τ Περήφανος), Καραμπούζης, Κακαζούκης, Μεζίν, Τλούπας, Νεμπεγλέρας, Κουρούμαλος, Λόλας, Παλάσκας.

Αγωνίστηκαν και οι: Κουτσουκέρας, Μανιώτης, Σβερκούλης,  Πετράκης.

Α.Ε.Λ Κ20 (Σάκης Αναστασιάδης): Κουτογλίδης, Μασούρας, Κουσιάς, Ναλμπάντης, Καλούσης, Δερμιτζάκης, Γεωργακόπουλος, Κυρίτσης Θ., Μακρής, Αναγνώστης, Κεϊτά.

Αγωνίστηκαν και οι: Παϊτέρης, Κυρίτσης Ι., Τσεκούρας, Αναγνωτόπουλος, Χοτζάλι, Καραλούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος Α., Παπαγεωργιου, Μακρής.