Βαθμολογία

Στο Μέτσοβο ο μπασκετικός Ολυμπιακός

Για το Μέτσοβο αναχώρησε σήμερα το πρωί η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος, όπως και πέρσι, έτσι και φέτος επέλεξαν την πανέμορφη κωμόπολη του νομού Ιωαννίνων για την πραγματοποιήση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας τους και θα παραμείνουν εκεί μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου κατα την παραμονή τους εκεί θα δουλέψουν πάνω στην φυσική κατάσταση, ενώ θα δώσουν και φιλικό προετοιμασίας με τον Απόλλων Πατρών.

Κατα την άφιξη του στο Μέτσοβο ο Ολυμπιακός έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από αρκετούς φίλους των "ερυθρολεύκων" που φωτογραφήθηκαν με τα ινδάλματα τους, ενώ υπέγραψαν και αρκετά αυτόγραφα.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών πήρε μαζί του 17 παίκτες, οι οποίοι θα γίνουν 18 τις επόμενες μέρες που θα ενσωματωθεί και ο Αρσενόπουλος που έλαβε ειδική άδεια λόγω της συμμετοχής του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μπιρτς, Γκριν, Γιανγκ, Τολιόπουλος, Παπαπέτρου, Σπανούλης, Αγραβάνης, Μιλουτίνοφ, Μουράτος, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μάντζαρης, Χάκετ, Λοτζέσκι, Μαραγκός, Αθηναίου, Γερονίκος.