Βαθμολογία

Ολοκληρώνει τις μεταγραφές του ο Παναθηναϊκός

Τις μεταγραφές του αναμένεται να ολοκληρώσει εντός των επόμενων μερών ο Παναθηναϊκός που κινείται για στόπερ, επιθετικό και ίσως για τερματοφύλακα.

Οι "πράσινοι" βρίσκονται πολύ κοντά στον Κρίστοφερ Σαμπά που αυτή την στιγμή είναι ο πρώτος στόχος για το κέντρο της άμυνας καθώς ο Κονγκολέζος συμφώνησε με το "τριφύλλι" για 1+1 χρόνια με 350.000 ευρώ, όμως υπήρξε διαφωνία στα μπόνους και έτσι πήρε μικρή παράταση στο να απαντήσει το οποίο μπορεί να συμβεί και σήμερα, Αν είναι θετική η απάντηση τότε θα έρθει στην Αθήνα για τα ιατρικά και κατόπιν, αν όλα πάνε καλά, τις υπογραφές.

Η περίπτωση Σίλντενφελντ δεν έχει απομακρυνθεί από τον σύλλογο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο Κροάτης θα μεταβεί την Δευτέρα στην Αθήνα για το ενδεχόμενο επιστροφής, αλλά σε πρώτη φάση βρίσκεται ο Σαμπά.

Κατα τα άλλα οι Αθηναίοι προσπαθούν και για τον δανεισμό του Αφρικανού μεσοεπιθετικού Εμποκού από την Κιέβο, ενώ υπάρχει περίπτωση να γίνει κίνηση για τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Τσιντώτα του Λεβαδειακού.

Ο 23χρονος πορτιέρε έχει συμβόλαιο με τους Βοιωτούς, αλλά δεν υπολογίζεται και ο τεχνικός του "τριφυλλιού" Αντρέα Στραματσόνι θέλει ακόμα έναν τερματοφύλακα μετά τον βασικό Λουκ Στιλ και τον Κοτσόλη.