Βαθμολογία

Πετράκης: «Θα κάνει πολλές ζημιές η ΑΕΛ»

Ομάδα που θα κάνει πολλές ζημιές στους αντιπάλους της χαρακτήρισε την ΑΕΛ με δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης μετά την λήξη του φιλικού που βρήκε ισόπαλες τις δυο ομάδες με 3-3.

Ο Ρεθυμνιώτης προπονητής του "Άγιαξ" της Ηπείρου τόνισε ότι η ομάδα του δεν ήταν αυτή που έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο, διόρθωσε όμως την εικόνα αυτή στην επανάληψη και όπως είπε πρέπει να είναι καλή σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ δεν παρέλειψε επίσης να ευχαριστήσει τον προπονητή της ΑΕΛ Άγγελο Αναστασιάδη για τα καλά του λόγια και ευχήθηκε τα καλύτερα στον συνάδελφο του, αλλά και στην θεσσαλική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΣ:

«Καταρχήν να ευχαριστήσω τον κ. Αναστασιάδη για όσα είπε για την ομάδα μας γιατί είναι πολύ τιμητικά, ειδικά όταν προέρχονται από έναν άνθρωπο που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του χρόνια και σαν ποδοσφαιριστής και σαν  προπονητής στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήταν μεγάλη χαρά μας που βρέθηκε εδώ, όπως και η ομάδα της Λάρισας, που είναι ένα μεγάλο σωματείο. Εύχομαι από την καρδιά μου και στον κ. Αναστασιάδη και στην Λάρισα να έχουν μια καλή και πετυχημένη χρονιά με βάση τους στόχους τους και τα οράματα που έχουν.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, στο  πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν είχαμε την ενέργεια και τη φρεσκάδα, αλλά και τη νοοτροπία που έπρεπε, απέναντι σε μια ομάδα καλά οργανωμένη. Αυτό που έκανε, το έκανε πολύ καλά. Δηλαδή να πιέσει, να κλείσει πολύ καλά τους χώρους και να πηγαίνει πρώτη πάνω στην μπάλα. Ήταν μια ομάδα που το έκανε πολύ καλά αυτό και μας δυσκόλεψε. Η επιλογή μας να τους περιμένουμε δεν μας έδωσε την ευκαιρία να φύγουμε γρήγορα μπροστά λόγω της πίεσης που εξάσκησε ο αντίπαλος, με αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο να μη γίνουμε καθόλου επικίνδυνοι και μέσα από την εξέλιξη του παιχνιδιού βρεθήκαμε να χάνουμε και με 3-1.

Το σημαντικό για μένα είναι ότι με την αλλαγή τρόπου παιχνιδιού, αλλά και με την προσθήκη των παιδιών που μπήκαν σαν αλλαγή, ότι αλλάξαμε την εικόνα μας. Πολύ σημαντικό επίσης και το κρατάμε είναι ότι ενώ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ καταφέραμε με καλή νοοτροπία και ισοφαρίσαμε. Τουλάχιστον δεν χάσαμε το παιχνίδι αυτό, ενώ  είχαμε και μια-δυο προϋποθέσεις για να κερδίσουμε.

Όλα αυτά απέναντι σε μια ομάδα, τη Λάρισα, η οποία φέτος θα βάλει πολλά προβλήματα σε όλους τους αντιπάλους της. Καλή συνέχεια στον κ. Αναστασιάδη και την ομάδα του».

Σε ερώτηση αν λείπει η φρεσκάδα στην πρώτη ενδεκάδα που έχει παίξει τα ευρωπαϊκά ματς: «Λείπει η φρεσκάδα και περισσότερο η ενέργεια. Είναι συνδυασμός που πρέπει να τον φτιάξουμε. Από τη στιγμή που ξέρουμε το αίτιο, θα βρούμε τον τρόπο να είμαστε και στα 90 λεπτά αυτοί που πρέπει και όχι μόνο για 45».