Βαθμολογία

Τόσα θα πάρει για Πουλίδο ο Ολυμπιακός

Με τις βαλίτσες στο χέρι βρίσκεται ο Άλαν Πουλίδο, ο οποίος είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό λίγο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, όπως και αρκετοί ακόμη παίκτες των Πειραιωτών.

Η Τσίβας είναι η ομάδα που δείχνει να ενδιαφέρεται πιο ζεστά από κάθε άλλη και τις τελευταίες ώρες τα ρεπορτάζ από το Μεξικό και την «Equipe» ανέφεραν πως η εν λόγω ομάδα θα δώσει 16.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Το συγκεκριμένο ποσό προκάλεσε αρκετά σχόλια, όπως ήταν λογικό, και τελικά αποδεικνύεται πως στα ταμεία του Ολυμπιακού θα μπουν τελικά πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που αρχικά αναφέρθηκαν.

Οι «ερυθρόλευκοι θα πάρουν περίπου 6.000.000 ευρώ, ενώ άλλα τόσα θα πάνε στην Τίγκρες, την πρώην ομάδα του ώστε να αποσύρει την προσφυγή που είχε κάνει στη ΦΙΦΑ για τον παίκτη. Τα υπόλοιπα αναμένεται να είναι το συμβόλαιο του Πουλίδο.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν είναι θετικός στο να επιστρέψει την πατρίδα του. Προτιμά να κυνηγήσει το όνειρό του στην Ευρώπη και γι' αυτό από το περιβάλλον του βγαίνει πως εξετάζει προτάσεις από την Ισπανία.