Βαθμολογία

Πήρε ρεβάνς η Λαμία

Κάτι λιγότερο από μία εβδομάδα πέρασε από την προηγούμενη συνάντησή τους, η οποία είχε λάβει χώρα στο Νεοχώρι, και αυτή τη φορά η Λαμία ήταν η νικήτρια στο φιλικό με τα Τρίκαλα με 1-0.

Οι Φθιώτες ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα το Σάββατο (27/8) και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και άλλα γκολ κόντρα στον ΑΟΤ, ο οποίος έβγαλε προβλήματα και εμφανίστηκε κουρασμένος.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, στο ματς που έγινε στο ΔΑΚ Λαμίας, ήταν στο 10' με τον Ντουρμισάι, ενώ επτά λεπτά μετά απάντησαν τα Τρίκαλα με τον Σερτζίνιο. Η Λαμία έβγαλε κάποιες φάσεις ακόμα με Όμο και Βαλιό, αλλά έως την ανάπαυλα δεν μπήκε γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες με την ομάδα του Τεννέ να έχει και μία μεγάλη ευκαιρία στο 69', όταν ο Σιδεράκης νίκησε τον Ντουρμισάι και ο Καραγιάννης σημάδεψε το δοκάρι, πριν αστοχήσει ο Παπαευθυμίου.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 84', όταν ο Παπαπαναγιώτου ανέτρεψε τον Καραγιάννη. Ο Τζοβάρας έδωσε πέναλτι και ο Καραγιάννης το εκτέλεσε εύστοχα νικώντας τον Σιδεράκη και διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Αναστασιάδης (52΄Κοτσώνης), Βαλιός, Παπαργυρίου (52΄Πεταυράκης), Σπυρόπουλος (52΄Μπουλούλης), Μπλάζιτς (52΄Καραγιάννης), Τζόκιτς (52΄Αντωνόπουλος), Όμο (77΄Μανιάς), Ντουρμισάι (72΄Πατσαρούχας), Βασιλόγιαννης (52΄Αυγενικού), Τσούκαλος (55΄Τσούκαλος).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Σιδεράκης, Ριζογιάννης (68′ Νικολακάκης), Νιάρος (46΄Παπαπαναγιώτου), Σαρακατσάνος (68΄Λεάντρο), Λαμπάκης (60΄Στογιάνοβιτς), Μουμίν, Σερτζίνιο (79΄Δουκάκης), Μπαϊκαρά (62΄Ράσιτς), Χασομέρης (46΄Στεφάνοβιτς), Μίνγκας (46΄Γκόλιας), Γιαννιτσάνης (46΄Κουσκουνάς).