Βαθμολογία

Βιδάλ τριετίας και επίσημα

Αφού έπεσαν οι υπογραφές ήρθε και το τυπικό κομμάτι της ανακοίνωσης από τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα για την απόκτηση του Φελίπε Βιδάλ. Το Σάββατο (27/8) οι Ηπειρώτες επισημοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, ο οποίος θα είναι κάτοικος Ιωαννίνων για τα επόμενα τρία χρόνια. Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο Βιδάλ τόνισε ότι αποτελεί πρόκληση για τον ίδιον ότι θα αγωνιστεί σε μία ιστορική ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας διάρκειας τριών ετών με τον εικοσάχρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Ηigor Felipe VIDAL.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας στο pasgiannina.gr: «Με τη βοήθεια του Θεού και της οικογένειας μου, θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, τον Προπονητή και τη Διοίκηση του ΠΑΣ για την ευκαιρία που μου έδωσαν και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη μέρα. 

Είναι για μένα μεγάλη πρόκληση να αγωνιστώ σε μια ιστορική ομάδα που εδώ και χρόνια πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και φέτος αγωνίστηκε και στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Υπόσχομαι να αρπάξω την ευκαιρία αυτή, να δουλέψω σκληρά για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδας και να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας».