Βαθμολογία

Ατομικό για Τζανακάκη

Την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του Άρη έκανε την Παρασκευή (27/8) ο Νίκος Τσουμάνης. Αντίθετα με τον 24χρονο μεσοαμυντικό, για καθαρά προληπτικούς λόγους ο Μανώλης Τζανακάκης ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, καθώς είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Η ανακοίνωση του Άρη: «Μετά τη χθεσινή αποθεραπεία και αποκατάσταση οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ επέστρεψαν σήμερα, Παρασκευή, στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Η προπόνηση, που ήταν απογευματινή, έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Ο Νίκος Τσουμάνης για καθαρά προληπτικούς λόγους ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, καθώς είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Νέο πρόσωπο στη σημερινή προπόνηση ήταν ο Μανώλης Τζανακάκης.

 Αύριο, Σάββατο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση, ενώ για μεθαύριο, Κυριακή, είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή ενός ακόμη φιλικού αγώνα της ομάδας μας στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00) με αντίπαλο την Ξάνθη.

 * Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τους συναδέλφους -που θα καλύψουν δημοσιογραφικά τη φιλική αναμέτρηση ΑΡΗΣ-Ξάνθη και δεν είναι μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ ή του ΠΣΑΤ- ότι για την είσοδό τους στα δημοσιογραφικά θεωρεία του Κλεάνθης Βικελίδης ισχύουν οι περσινές δημοσιογραφικές κάρτες».