Βαθμολογία

Τελειώνει εντός 15 ημερών ο Γκιρτζίκης

Τελειώνει εντός 15 ημερών ο Γιώργος Γκιρτζίκης και οι συν αυτώ στην ΕΠΟ που εμπλέκονται στην υπόθεση κάρτας υγείας και είναι υποχρεωμένοι να αποχωρήσουν, εντός του χρονικού περιθωρίου που τους έχει τεθεί.

Σήμερα έγινε γνωστό το βούλευμα το οποίο παραπέμπει σε δίκη όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση, ενώ ο Γκιρτζίκης δεν έχει δικαίωμα να διεκδικήσει την προεδρία στην Ομοσπονδία. Επιπλέον κανείς τους δεν έχει δικαίωμα προσφυγής στον Άρειο Πάγο.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής καλεί βάσει νόμου την σύγκληση εντός των 15 ημερών διοικητικό συμβούλιο στην ΕΠΟ ούτως ώστε να αποτελέσουν παρελθόν από αυτή ο Γκιρτζίκης και τα υπόλοιπα μέλη που είναι κακουργηματικά κατηγορούμενοι  δηλαδή οι Βαγγέλης Τοπολιάτης-αναπληρωτής πρόεδρος, Βαγγέλης Μαζαράκης-β’ αντιπρόεδρος, Γιώργος Καραμελίδης-μέλος και πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιάννης Οικονομίδης-μέλος, Νίκο Προύντζος-μέλος και Σπύρος Καλογιάννης-μέλος.

Αν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν έχει συγκληθεί το ΔΣ, τότε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συνοδινός έχει τη δυνατότητα να κηρύξει έκπτωτο ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο για παραβίαση του νόμου.