Βαθμολογία

Ελπίζει στο CAS ο Μπλάτερ

Τελευταία ελπίδα για τον Σεπ Μπλάτερ το CAS με τον Ελβετό παράγοντα να βρίσκεται σήμερα το πρωί εκεί και να προσπαθεί ως μια απέλπιδα προσπάθεια προκειμένου να εφεσιβάλλει την απόφαση με την οποία του απαγορεύθηκε οποιαδήποτε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο.

Στον πρώην πρόεδρο της FIFA είχε επιβληθεί τιμωρία για 6 χρόνια εξαιτίας της εμπλοκής του ονόματός του σε σκάνδαλα διαφθοράς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στην οποία υπήρξε πρόεδρος για 17 χρόνια. Μάλιστα η αρχική τιμωρία του ήταν 8ετής, αλλά στη συνέχεια μειώθηκε.

Ο Μπλάτερ προχώρησε και σε δηλώσεις σε παρευρισκόμενους δημοσιογράφους όπου τόνισε ότι πρέπει να μαθαίνουμε πέρα από το να νικάμε και να χάνουμε. 

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Μπλάτερ:

«Θα δεχθώ την ετυμηγορία. Στο ποδόσφαιρο μαθαίνουμε να κερδίζουμε, αυτό είναι εύκολο, αλλά επίσης μαθαίνουμε και να χάνουμε, αλλά αυτό δεν είναι καλό. Δεν θέλω να χάσω».

Σε ερώτηση σχετικά με την υπόθεση και το «ύποπτο» έμβασμα προς τον Μισέλ Πλατινί, υποστήριξε:

«Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα καταλάβετε ότι η πληρωμή έγινε γιατί ήταν πραγματικά ένα χρέος που εμείς οφείλαμε σε αυτόν και αυτό είναι μια αρχή, αν έχεις χρέη, πρέπει να τα πληρώνεις».