Βαθμολογία

«Η Κοπεγχάγη ήταν καλύτερη»

Ο ΑΠΟΕΛ δεν πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ο προπονητής του, Κρίστιανσεν παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Κοπεγχάγης.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Κύπρου είπε:

«Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Κοπεγχάγη για την πρόκριση. Είμαστε λυπημένοι και απογοητευμένοι για το χρόνο που δεχθήκαμε το γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και να κοιτάξουμε την επόμενη μας υποχρέωση που είναι το πρωτάθλημα. Η Κοπεγχάγη στο σύνολο και στα δύο παιχνίδια, ήταν καλύτερη. Παρά το ότι προσπαθήσαμε και πήραμε προβάδισμα, δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος και αυτό μας στοίχισε».

Για το πώς ήρθε ο αποκλεισμός:

«Προσπαθήσαμε να πιέσουμε, δώσαμε τα πάντα. Θα μπορούσαμε με λίγη περισσότερη τύχη να αποφύγουμε το γκολ και να πετύχουμε ένα δεύτερο, αλλά αυτό δεν έγινε».

Για το ότι είπε πως ο αποψινός αγώνας είναι ο κορυφαίος στη καριέρα του:

«Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι καλύτερη διοργάνωση από το Γιουρόπα Λιγκ. Αν με ρωτούσατε πριν ένα μήνα πως θα ήμουν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα ήμουν ευτυχισμένος, αλλά όταν είσαι τόσο κοντά να ζήσεις το όνειρο σου, σίγουρα θες να το ζήσεις. Θα απολαύσουμε και θα τα δώσουμε όλα στους ομίλους».