Βαθμολογία

Δημόπουλος: «Έναν επιθετικό και κλείσαμε»

Ένας φορ και τέλος... Αυτό έχει στο μυαλό του ο Θανάσης Δημόπουλος πως χρειάζεται ακόμα η ομάδα του στο μεταγραφικό παζάρι, όπως είπε στο a-sports.gr, το οποίο βρέθηκε στον Βύρωνα για το φιλικό με την τοπική Δόξα.

Ο τεχνικός των «σταχυοφόρων» ξεκαθάρισε πως δεν θέλει κάτι άλλον πέραν της υπόθεσης του Ηλία Τσιλιγκίρη, η οποία είναι ανεξάρτητη, ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένος για το πώς πηγαίνει η προετοιμασία της ομάδας του.

Αρχικά είπε: «Δουλεύουμε πολύ σκληρά και οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις. Τα φιλικά είναι για να πάρουμε μία ιδέα. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με όλα τα φιλικά θα έχει ολοκληρωθεί περίπου στις 5 Σεπτεμβρίου και τότε θα έχουμε πλήρη εικόνα. Τότε θα έχουμε ξεκάθαρη άποψη για τη βασική ενδεκάδα και τους υπόλοιπους που θα μπορούν να βοηθήσουν».

Για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές σχολίασε: «Σήμερα κλείσαμε τον Σιλιγαρδάκη και πιστεύω ότι πρέπει να πάρουμε έναν φορ ακόμα. Όταν κλείσει και το συγκεκριμένο κενό θεωρώ ότι θα είμαστε καλά, δεν θα χρειάζεται κάτι άλλο».