Βαθμολογία

Τσεκάρονται τα τελευταία εισιτήρια στο Ch. League

Champions League, πράξη δεύτερη για τα play-off της διοργάνωσης με τις πέντε αποψινές ρεβάνς που θα συμπληρώσουν και το πάζλ για την κλήρωση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Γηραιάς Ηπείρου.

Τα πέντε τελευταία εισιτήρια θα βρουν κάτοχο σήμερα το βράδυ, με τις πέντε αυτές ομάδες να μπαίνουν αύριο μαζί με τις υπόλοιπες εικοσιεπτά στην κληρωτίδα για τους ομίλους.

Αναμφίβολα η ρεβάνς που ξεχωρίζει είναι αυτή ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την Κοπεγχάγη με τους Κύπριους να θέλουν να επαναλάβουν το επίτευγμα της σεζόν 2009-2010 όταν και τότε είχαν αποκλείσει τους Δανούς και είχαν ηττηθεί με 1-0 στην Δανία, όπως και τώρα, με το 3-1 της Κύπρου να δίνει την πρόκριση στο ΑΠΟΕΛ. Από την άλλη οι Δανοί με προίκα το 1-0 θα προσπαθήσουν να σφραγίσουν το εισιτήριο της πρόκρισης και να επιστρέψουν και πάλι σε όμιλο Champions League.

Στην Αυστρία η Σάλτσμπουργκ θα προσπαθήσει να μην βρεθεί πάλι εκτός νυμφώνος και αντιμετωπίζει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1, ενώ οι Αυστριακοί αντιμετωπίζουν τον αγώνα ως ματς της χρονιάς.

Στην Ρωσία και συγκεκριμένα στο Ροστόφ η ομώνυμη ομάδα μετά το 1-1 της Ολλανδίας κόντρα στον Άγιαξ έχει ελαφρύ προβάδισμα, αλλά ουδείς μπορεί να ξεγράψει τον Αίαντα που και στην προηγούμενη φάση με τον ΠΑΟΚ είχε φέρει 1-1 εντός, αλλά επικράτησε στην Τούμπα και προκρίθηκε.

Τέλος τυπική διαδικασία είναι οι ρεβάνς Μάντσεστερ Σίτι - Στεάουα και Γκλάντμπαχ - Γιούνγκ Μπόις μετά τις νίκες Άγγλων και Γερμανών με 5-0 και 3-1 αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι αποψινές ρεβάνς των play-off του Champions League:

ΑΠΟΕΛ - Κοπεγχάγη

Σάλτσμπουργκ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Ροστόφ - Άγιαξ

Μάντσεστερ Σίτι - Στεάουα

Γκλάντμπαχ - Γιούνγκ Μπόις