Βαθμολογία

Θρίαμβος της Πόρτο, γλίτωσε η Σέλτικ

Θριαμβευτική πρόκριση για την ομάδα της Πόρτο μέσα στο Ολύμπικο κόντρα στην Ρόμα, ενώ γλίτωσε έναν οδυνηρό αποκλεισμό η Σέλτικ με αντίπαλο την Χάποελ Μπερ Σεβά στις αποψινές ρεβάνς των play-off του Champions League.

Στην Ρώμη λοιπόν η Πόρτο πέτυχε έναν ανεπανάληπτο θρίαμβο καθώς επικράτησε με 0-3 της Ρόμα, αν και για να συμβεί αυτό έπρεπε οι γηπεδούχοι να μείνουν με 10 και εν συνεχεία με 9 παίκτες κάτι που έκανε σαφώς πιο εύκολο το έργο των Πορτογάλων που ήδη ήταν μπροστά με 0-1 όταν συνέβη αυτό.

Στο Ισραήλ η Χάποελ Μπερ Σεβά παραλίγο να κάνει την ανατροπή του 5-2 από την Σέλτικ στην Σκωτία καθώς βρέθηκε να προηγείται στις αρχές της επανάληψης με 2-0 και απείχε μόλις ένα γκολ από την ολική ανατροπή το οποίο τελικώς δεν ήρθε και χάρισε μια αγχώδη πρόκριση για τους Σκωτσέζους.

Δύσκολη πρόκριση σημείωσε και η Λέγκια, η οποία παρότι είχε επικρατήσει με 0-2 στην έδρα της Ντάνταλκ είδε τους Ιρλανδούς να ανοίγουν νωρίς το σκορ και να απέχουν μόλις ένα τέρμα από το 0-2 και την παράταση, αλλά οι Πολωνοί λυτρώθηκαν με τέρμα στις καθυστερήσεις και θα βρεθούν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Γηραιάς Ηπείρου.

Εκεί όπου θα βρεθεί και η Μονακό που σημείωσε δεύτερη νίκη κόντρα στην Βιγιαρεάλ, αυτή τη φορά με 1-0, αλλά και η Λουντογκόρετς που πήρε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Πλζεν και με προίκα το 2-0 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα των play-off του Champions League:

Ρόμα - Πόρτο 0-3

Μονακό - Βιγιαρεάλ 1-0

Χάποελ Μπερ Σεβά - Σέλτικ 2-0

Λέγκια Βαρσοβίας - Ντάνταλκ 1-1

Βικτόρια Πλζεν - Λουντογκόρετς 2-2