Βαθμολογία

Διπλό «χτύπημα» η Κηφισιά

Την απόκτηση των Νίκωνα Σπηλιωτάκη και Ηλία Κωνσταντόπουλου ανακοίνωσε την Τρίτη (23/8) η Κηφισιά. Πρόκειται για δύο νεαρούς άσους (σ.σ. ο ένας είναι 21 και ο άλλος 20) που αγωνίζονται στον χώρο του κέντρου.

Αναλυτικά: «Η Αθλητική Ένωση Κηφισιάς ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκωνα Σπηλιωτάκη και του Ηλία Κωνσταντόπουλου. Ο Νίκωνας Σπηλιωτάκης είναι γεννημένος στις 18 Σεπτεμβρίου του 1995 (21 ετών), αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τα χρώματα του Γιούχτα και της ΑΕ Μοσχάτου.

Ο Ηλίας Κωνσταντόπουλος είναι γεννημένος στις 29 Νοεμβρίου του 1996 (20 ετών), αγωνίζεται ως μέσος, την περσινή χρόνια αγωνίστηκε στη Football League με τα χρώματα του Κισσαμικού ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Εθνικού Ν. Μάκρης.

Καλωσορίζουμε τους δυο ποδοσφαιριστές στην οικογένεια της ΑΕ Κηφισιάς και τους ευχόμαστε μόνο επιτυχίες και καλή ποδοσφαιρική σεζόν». Στον αντίποδα, η ομάδα των Βορείων Προαστίων εξέδωσε «διαζύγιο» με τον Νίκο Λούγκο, ο οποίος, σύμφωνα με την ανακοίνωση, επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.