Βαθμολογία

Σφραγίζονται τα πρώτα εισιτήρια στο Champions League

Γνωστά θα γίνουν σήμερα τα πρώτα πέντε εισιτήρια για τους ομίλους του Champions League καθώς διεξάγονται οι πρώτοι αγώνες ρεβάνς των play-off της διοργάνωσης.

Από τις σημερινές αναμετρήσεις ξεχωρίζει αυτή στην Ρώμη, ανάμεσα στην Ρόμα και την Πόρτο με την ομάδα της Αιώνιας πόλης να έχει το προβάδισμα μετά το 1-1 στην έδρα των Πορτογάλων και θα προσπαθήσει να τσεκάρει το εισιτήριο για τους ομίλους.

Προβάδισμα πρόκρισης έχει και η Μονακό μετά την νίκη της απέναντι στην Βιγιαρεάλ στην Ισπανία με 2-1 και στην αποψινή ρεβάνς στην έδρα της είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση στους ομίλους.

Η Σέλτικ μετά το 5-2 εναντίον της Χάποελ Μπερ Σεβά θα πρέπει να αυτοκτονήσει προκειμένου να μην προκριθεί σε όμιλο, ενώ οι Ισραηλινοί δεν έχουν τίποτα να χάσουν.

Το μαγικό ταξίδι της Ντάνταλκ αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα καθώς οι Ιρλανδοί μετά το 0-2 από την Λέγκια θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτόν για να βρεθούν στους ομίλους, ενώ ξεκάθαρο προβάδισμα έχει και η Λουντογκόρετς μετά το 2-0 εντός έδρας κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν την οποία αντιμετωπίζει σήμερα στην Τσεχία.

Αναλυτικά οι σημερινοί αγώνες των play-off του Champions League:

Ρόμα - Πόρτο

Μονακό - Βιγιαρεάλ

Χάποελ Μπερ Σεβά - Σέλτικ

Λέγκια Βαρσοβίας - Ντάνταλκ

Βικτόρια Πλζεν - Λουντογκόρετς