Βαθμολογία

«Ο Άρης του χρόνου θα είναι στη Σούπερ Λίγκα»

Σίγουρος ότι ο Άρης θα πάρει την άνοδο στη Β' Εθνική και του χρόνου θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε ο Χρήστος Μπούρμπος. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μίλησε τη Δευτέρα (22/8) στο ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM 89,4 και αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας του αλλά και σε άλλα σημαντικά θέματα που αφορούν στον Άρη. Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Μπούρμπος:

Για την προσπάθεια ανόδου που κάνει ο Άρης: «Το υλικό που έχει ο Άρης είναι επιπέδου σούπερ Λιγκ και εκεί πρέπει να βρίσκεται. Μπορεί να είμαστε σε στάδιο προετοιμασίας, αλλά έχουμε ανταπεξέλθει καλά μέχρι τώρα, η εικόνα μας και τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά και θα παρουσιάσουμε κάτι πολύ καλό φέτος».

Για την προετοιμασία: «Έχω ξανακάνει προετοιμασία με τον κ. Αναστόπουλο. Είναι μια σκληρή προετοιμασία, αλλά όλα αυτά θα αποδώσουν καρπούς και θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Μέχρι τώρα ήμασταν σε στάδιο φυσικής κατάστασης, και από δω και πέρα θα δουλέψουμε και στα υπόλοιπα κομμάτια. Έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης και νομίζω ότι θα παρουσιάσουμε κάτι καλό».

Για τα στοιχεία που θα παίξουν ρόλο στην άνοδο: «Η εμπειρία σίγουρα θα παίξει το ρόλο της, αλλά η Β' Εθνική είναι μια κατηγορία που πρέπει να έχεις πάθος, δύναμη και θα πρέπει να είσαι έτοιμος να αντεπεξέλθεις σε τέτοιες καταστάσεις. Έχουμε παίκτες δυνατούς που είναι απαιτητικοί από τους εαυτούς τους. Έχουμε επίσης πολύ καλούς χαρακτήρες και αυτό βοηθάει πάρα πολύ. Από τα βασικά μιας ομάδας είναι να υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος του Άρη πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα και να μας στηρίζει, επειδή έχω παίξει αντίπαλος, είναι μια από της καλύτερες έδρες. Πρέπει να μας συμπαρασταθεί και στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Ο στόχος είναι ένας, δεν μπορούμε να κάνουμε άλλες σκέψεις. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι με σεβασμό, ώστε να βγει όσο πιο γρήγορα από την κατηγορία».

Για την πλούσια καριέρα του: «Έχω παίξει σε πολλές μεγάλες ομάδες αλλά δεν έχω πουλήσει ποτέ "οπαδιλίκι", δεν μου αρέσουν οι δημόσιες σχέσεις, έχω κάνει την καριέρα μου πάνω στις δικές μου δυνατότητες και θεωρώ ότι όσοι ξέρουν να βλέπουν το ανταμείβουν. Σέβομαι την ιστορία της κάθε ομάδας και προσπαθώ να δώσω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό…».