Βαθμολογία

Προειδοποιητικές «βολές» Κόντε προς Ντιέγκο Κόστα

Μπορεί να είναι αυτός που έχει μαζέψει και τους 6 υπερπολύτιμους πόντους για την ομάδα του  (με Γουέστ Χαμ και Γουότφορντ), ωστόσο ο χαρακτήρας του παραμένει ίδιος και απαράλλαχτος με τον  Αντόνιο Κόντε να ανησυχεί για τις κίτρινες κάρτες που ήδη έχει μαζέψει.

Ο λόγος για τον Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος μπορεί να λύτρωσε την Τσέλσι δύο φορές αλλά λόγω της ιδιοσυγκρασίας του ανησυχεί τους ανθρώπους των «μπλε».

«Είναι αναγκαίο να εστιάσει στο παιχνίδι ο Ντιέγκο Κόστα. Δεν θέλω να μπλέκει με άλλους παίκτες, άλλους προπονητές ή τους ανθρώπους του Τύπου. Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν προσεκτικότεροι στο παιχνίδι, επειδή το κάθε παιχνίδι και οι εμφανίσεις μας είναι για μένα σημαντικότερες. Τα υπόλοιπα είναι απλά για να κάνουμε κουβέντα…»

«Παραμένει ιδιαίτερα σημαντικός παίκτης για μας, που μπορεί να σκοράρει πολλά γκολ. Οπότε τον θέλω συγκεντρωμένο στον αγώνα και όχι να ασχολείται με άλλα πράγματα. Δεν ωφελεί ούτε αυτόν, ούτε εμένα, και φυσικά ούτε την ομάδα. Και είναι άσχημο γενικά για το αγγλικό πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού.