Βαθμολογία

«Χόρεψε» ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την Παρασκευή 19/8 ο ετήσιος χορός του Αχιλλέα Φαρσάλων στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Οι Γιώτα Γρίβα, Μάκης Τσίκος, Κώστας Αντωνίου και Νίκος Σιώλας διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες τους παρευρισκόμενους με τις επιτυχίες τους.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος των Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Ιωάννης Βασίλειου, κ. Δημήτρης Μπαμπανίκας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Τύμπας και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι

Επίσης από πλευράς Ε.Π.Σ.Λ παρευρέθηκαν ο αναπληρωτής πρόεδρος και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σταύρος Πουλαράκης, ο Πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΛ κ. Μπουχλαριωτής Δημήτρης το μέλος του Δ.Σ κ. Τέλης Γκούμας κ.α.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων απέμεινε τιμητικές πλακέτες, στον πρώην πρόεδρο του Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Γιώργο Αγγελακόπουλο και στον νυν πρόεδρο της Ακαδημίας Φαρσάλων και επί σειρά ετών «στρατιώτη» του ποδοσφαίρου της Επαρχίας Φαρσάλων από διάφορα πόστα κ. Άλκη Γκαβογιάννη.

Ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος και ο κ. Σταύρος Πουλαράκης δώρισαν στην ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων δυο μπάλες ποδοσφαίρου με την ευχή να είναι γούρικες.

Η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων ευχαριστεί θερμά όλον τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση και τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις της πόλης για την βοήθεια και την στήριξη τους. Ευχή όλων είναι η επόμενη εκδήλωση των «Μυρμιδόνων» να γίνει με «άρωμα» Εθνικών κατηγοριών!!!

Άλκης Σούρλας
ifarsala.gr