Βαθμολογία

Η συγκινητική εκπληξη της Καραβάτου στον Κατσούλη!

Ο Κρατερός Κατσούλης έχει τα γενέθλια του και η Κατερίνα Καραβάτου έσπευσε να του ευχηθεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο και μέσω social media, αλλά και από κοντά.

«Χρόνια πολλά Κρατερέ μου! Χρόνια πολλά αγάπη μας! Να είσαι πάντα γερός, δυνατός, χαρούμενος κι ευτυχισμένος!! Σ αγαπάμε όλοι μας όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Σ αγαπάμε μέχρι το άπειρο κι ακόμα παραπέρα…» έγραψε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον Κρατερό Κατσούλη μικρό.

Στην συνέχεια αποκάλυψε την έκπληξη που του είχε ετοιμάσει. «Το πρωινό των γενεθλίων μας βρήκε να ξυπνάμε μέσα σ ένα όνειρο! Να χαίρεστε τους αγαπημένους σας και να γιορτάζετε με τους φίλους σας (Άρια – Λίτσα ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές).» έγραψε, αλλά μην την ψάχνετε στα λόγια της. Καλύτερα κοιτάξτε τη φωτογραφία. Ναι, το μυστικό είναι στην μπλούζα της.

Ο Κρατερός Κατσούλης δεν θα μπορούσε παρά να ευχαριστήσει και δημόσια την σύζυγο του για την έκπληξη που του είχε ετοιμάσει. «Σήμερα το πρωί είχα τη πιο συγκινητική έκπληξη των γενεθλίων μου! Βγαίνοντας από το μπάνιο όλη η οικογένεια μου, φορώντας μπλούζες που γράφουν «μπαμπά μας σε λατρεύουμε» που τραγούδησαν για να μου ευχηθούν και μου έδωσαν τη δική μου μπλούζα που λέει: «εγώ είμαι ο μπαμπάς και με λατρεύετε!!!» Χαζομπαμπάς και τετράκις ευτυχής!! Υγεία χαρά αγάπη σε όλους! Χίλια ευχαριστώ στη μονα-δική μου, @katerinakaravatou για την έκπληξη!» ανταπάντησε, δηλώνοντας ευτυχισμένος.