Βαθμολογία

Στο Καρπενήσι η αποστολή του Παναθηναϊκού

Στο Καρπενήσι, όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (21/8) η αποστολή του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Οι Κρις Σίνγκλετον (έχει υποχρεώσεις με την ομάδα του στην Κίνα) και Τζέιμς Γκιστ (έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι και θα αναχωρήσει αμέσως για το Καρπενήσι) ήταν οι μόνοι που απουσίαζαν κατά την αναχώρηση της ομάδας από την Αθήνα.

«Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το “χτίσιμο” της ομάδας. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια... Θα πρέπει άπαντες να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να δουλέψουμε σκληρά ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών μας. Σίγουρα είναι θετικό το ότι θα είμαστε σχεδόν όλοι μαζί στο Καρπενήσι. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι ως ομάδα όταν θα ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες», δήλωσε ο Αντώνης Φώτσης κατά την αναχώρηση της ομάδας.  

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σημείωσε: «Πηγαίνουμε για ακόμη μία χρονιά στο Καρπενήσι προκειμένου να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη της σεζόν. Οι συνθήκες εκεί είναι οι ιδανικές, οπότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να εργαστούμε σκληρά υπό τις οδηγίες των προπονητών μας, ώστε να έχουμε μια καλή χρονιά».

Τέλος, ο Λευτέρης Μποχωρίδης τόνισε: «Από την πρώτη κιόλας στιγμή που μπήκαμε στο γήπεδο, από την πρώτη προπόνηση της χρονιάς στο ΟΑΚΑ, δουλεύουμε σκληρά. Όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και αυτό θα συνεχιστεί και στο Καρπενήσι. Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Εύχομαι όλοι να έχουμε την υγειά μας, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».