Βαθμολογία

Άσφαιρος ο Παναιγιάλειος

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν και να σπάσει η μονοτονία των προπονήσεων είχαν την Κυριακή (21/8) στον Παναιγιάλειο δίνοντας το πρώτο τους φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Θύελλα Αιγίου.

Το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων με την ομάδα του Αθανασίου να δείχνει αρκετά καλά στοιχεία και να παίρνει το χειροκρότημα των περίπου 200 οπαδών του Παναιγιάλειου.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τους «μελανόλευκους» αγωνίστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, αλλά τα πιο ενδιαφέροντα ήταν εκτός των τεσσάρων γραμμών. Εκεί στράφηκαν και τα περισσότερα βλέμματα.

Ο λόγος για τον Λεωνίδα Βόκολο, ο οποίος είδε το ματς. Με τη λήξη του φιλικού είχε τετ α τετ με τον Αντώνη Ρέλλα προκειμένου να τα βάλουν κάτω για την επόμενη μέρα, το ποιους θα έχει συνεργάτες και τι μεταγραφές χρειάζεται η ομάδα.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασόπουλος, Αθανασίου, Τσάπαλος, Σανδραβέλης, Βαβάτσικος, Ρέλλας, Μάζης, Κωνσταντινόπουλος, Γκοτσόπουλος, Κολόκας, Ντέμο, Γκοτσούλιας, Βλάχος, Ιατρόπουλος,Στίκας, Σπανογιάννης, Μωυσίδης, Νίκου,Οικονόμου, Ρόρος, Ρουμπάτος, Σκαρτσίλας, Παπαδημητρακόπουλος και Μαραυγάκης.