Βαθμολογία

Καλά στοιχεία η Νίκη Βόλου

Θετικά στοιχεία φανέρωσε η Νίκη Βόλου στην κυριακάτικη (21/8) φιλική αναμέτρηση με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Οι «κυανόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με προ κενής εστία προσπάθεια του Μανίκα, αλλά επικράτησαν 2-1.

Η Νίκη Βόλου απείλησε στο 19’ με σουτ του Κορέτα και στο 29’ με τον Παρασκευαΐδη, προτού ο Μανίκας αγγίξει το 2-0 με τρομερό σουτ στο 38’, που έστειλε την μπάλα στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού.

Εν συνεχεία, πλησίασαν στην ισοφάριση δύο φορές στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Τορεζάνι, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία στο 47’ με τον Μανίκα.

Τελικά, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 63’ με μακρινή εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου (φέρει ευθύνη ο Σαρρής) και πήραν τη νίκη στο 76’ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ματθαίου.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Σαρρής, Πολυχρονιάδης, Ηλιάδης, Χ. Παπαδόπουλος, Δερμίσης, Παγωνίδης, Δημινάς- Ψύρρας, Καμπερίδης, Νάκας, Μανίκας.

Έπαιξαν και οι Χατζηκωνσταντίνου, Ζόβλεκας, Γαβριηλίδης, Ναλμπαντίδης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Λεωνίδας Μπίλης): Τζήμας, Παπαδήμας, Δημολιός, Ναουμίδης, Παρασκευαΐδης, Πετράκος, Τσιουρέλης, Μ. Παπαδόπουλος, Μαλακασιώτης, Τορεζάνι, Κορέτα.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Παπαγεωργίου, Κόκκας, Ματθαίου, Βουρδάκης, Σφονδυλιάς, Τσιανάκας, Σουάρες, Τσιαμπαλής.