Βαθμολογία

Καθάρισε από νωρίς ο Ολυμπιακός Βόλου

Τις δυνάμεις του κόντρα στον Αλμυρό τέσταρε ο Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή (21/8) και πέρασε με θετικό πρόσημο το συγκεκριμένο εμπόδιο νικώντας με 2-0 εκτός έδρας.

Τα δύο γκολ των «ερυθρολεύκων» ήρθαν νωρίς, αφού το τελικό σκορ είχε διαμορφωθεί από το 22'. Μόλις στο 9' ο Ντα Κόστα έβγαλε τη σέντρα και ο Φλίγκος με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 22' ο Δωματάς με ωραίο διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-2.

Πέντε λεπτά νωρίτερα ο Ντα Κόστα ήταν άστοχος σε απευθείας φάουλ, ενώ εκτός εστίας είχε φύγει και το πλασέ του Φλίγκου στο 13'. Αντιθέτως, ο Ναστέφσκι στο 35' σημάδεψε σωστά, αλλά δεν νίκησε τον Χαλάτση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δωματάς είχε μία πολύ καλή φάση στο 49' με κεφαλιά, ενώ άστοχος ήταν ο Αναστασίου στο 69'. Η τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού έγινε στο 87' με τον Κολημήτρα να δίνει στον Δήμο Κόκκα και το σουτ του τελευταίου να αποκρούει ο Χαλάτσης.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Ρέβης, Κυργιάκος, Πλαβός, Παυλίδης, Θωμαΐδης, Τσόγκας, Τσιάτσιος, Κρανάς, Κοντοβάς, Τιμπλαλέξης. Αγωνίστηκαν και οι Σταματιου, Λιόλιος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒOΛΟΥ: Κατσούλης, Στουρνάρας, Τέλλος, Κωστόπουλος, Ανδρέας Κόκκας, Σταύρου, Πότσι, Ντα Κόστα, Φλίγκος, Δωματάς, Ναστέφσκι

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Μανάλης, Κολημήτρας, Παλιούρας, Φραγκογιάννης, Αναστασίου, Δήμος Κόκκας, Παπαϊωάννου, Αγγελής, Ζαρίφης, Πατσής.