Βαθμολογία

Μπεριτζάς: «Στόχος το πρωτάθλημα και η άνοδος»

Ο καταξιωμένος τεχνικός του Ατρομήτου Παλαμά κ. Τάσος Μπεριτζάς έκανε δηλώσεις στο athleticlarissa.gr αμέσως μετά το νικηφόρο φιλικό τεστ για την ομάδα του με σκορ 2-3 απέναντι στον Αχιλλέα Φαρσάλων. Αναλυτικά τα όσα τόνισε: «Τα φιλικά είναι αγωνιστικά τεστ στα οποία εμείς οι προπονητές πρέπει να διορθώσουμε, να επιβραβεύσουμε τους παίκτες μας με υπομονή και επιμονή για να κάνουμε μια καλή ομάδα.

Η ομάδα του Ατρομήτου Παλαμά διαθέτει παίκτες με ποιότητα, ειλικρινά είμαι πολύ ευτυχισμένος που έχω αυτούς τους παίκτες. Πρέπει όμως να γίνουμε καλή ομάδα. Στόχος μας εκεί στο τοπικό πρωτάθλημα της Καρδίτσας είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στη Γ’ Εθνική και τίποτα άλλο. Για να το πετύχεις αυτό δεν φτάνει να κερδίζεις μόνο στα φιλικά, πρέπει να βγεις πρωταθλητής από τα φιλικά. Πρέπει να κάνουμε μια καλή ομάδα και θα την κάνουμε. Οι παίκτες δείχνουν όρεξη, η διοίκηση είναι κοντά, θα φέρουμε και τον κόσμο κοντά με την απόδοσή μας με τη δουλειά και τα αποτελέσματα, που έχει αυτή τη δυναμική ο Παλαμάς και όλα στο τέλος ευελπιστώ ότι θα πάνε καλά.

Εύχομαι στην ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων να πετύχει το στόχο που σίγουρα είναι η άνοδος. Τέτοιες ομάδες πρέπει να είναι σε μεγαλύτερες κατηγορίες όπως είναι τα Φάρσαλα και ο Παλαμάς. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το πετύχουμε και όποιες ομάδες έχουν τους ήρωες παράγοντες και δαπανούν με φοβερή οργάνωση όπως είναι τα Φάρσαλα και ο Παλαμάς και άλλες ομάδες φυσικά και εδώ και στην Καρδίτσα, εύχομαι να πετυχαίνουν τους στόχους τους. Εμείς από την πλευρά μας θέλω να τονίσουμε πως είμαστε όλοι σαν μια γροθιά και αυτό είναι το σημαντικότερο».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ