Βαθμολογία

«Ορεξάτος» ο Αστέρας Τυρνάβου

Ξεκίνησαν τα… «βάσανα» για τον Αστέρα Τυρνάβου. Η ομάδα του νομού μας μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν πέρυσι που κατάφερε να ανέβει στα «σαλόνια» της Α’ ΕΠΣΛ, ξεκίνησε την προετοιμασία της έχοντας στο «τιμόνι» φέτος τον τεχνικό Γιώργο Δοδοντσάκη που είναι γεμάτος με όνειρα και φιλοδοξίες για να προσφέρει σε αυτή την ομάδα όχι μόνο ποδοσφαιρικά αλλά και ηθικά (κοινωνικά).

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Ο Αστέρας Τυρνάβου θα βασιστεί και φέτος στους περισσότερους παίκτες από την περασμένη επιτυχημένη χρονιά και με σύμμαχο το περίσσιο ταλέντο θα παλέψει για την παραμονή του ως «νεοφώτιστος» στην κατηγορία. Το athleticlarissa.gr βρέθηκε στο φιλικό με τον Αμπελωνιακό και σας μεταφέρει δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές.

Γιώργος Δοδοντσάκης (προπονητής)

«Ήρθα από την Κ20 της ΑΕΛ, όπου ήμουνα συνεργάτης με τον κ. Κώστα Κολομητρούση και η χρονιά μας κρίνεται επιτυχημένη. Φέτος που η ομάδα ανέβηκε στην Σούπερ Λίγκα η Κ20 είναι πολύ οργανωμένη και πιστεύω πως θα έχει πολλές επιτυχίες. Ήμουν για χρόνια ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, διεθνής με την Εθνική Ελπίδων και προπονητής έχοντας του Uefa A’. Στον Αστέρα Τυρνάβου ήρθα γιατί μέσα μου ένιωσα πως η ομάδα αυτή χρειαζόταν τη βοήθειά μου και αυτό το είδα από τις πρώτες ημέρες από τον ενθουσιασμό των παιδιών και την πολύ όρεξη που έχουν για δουλειά.

Ο Αστέρας προετοιμάζεται για την πρόκληση του α’ τοπικού. Αυτό προσπαθούμε να το περάσουμε στους παίκτες. Έχουν πλούσιο ταλέντο και μεγάλες δυνατότητες. Χρειάζεται όμως και ψυχολογική υποστήριξη για να το πιστέψουν. Θα παλέψουμε κατά βάση για να σωθούμε. Αν θα υπάρχει κάθε εβδομάδα βελτίωση στις προπονήσεις η ομάδα θα σωθεί άνετα. Εάν τηρούν οι παίκτες πιστά αυτά που λέμε στις προπονήσεις και με μεγάλη προσπάθεια από μένα και τον πρόεδρο που έχουμε στο πλευρό μας θα φτάσουμε σε ένα σημείο όπου η ομάδα θα μπορέσει να ανταγωνιστή της προκλήσεις της κατηγορίας».

Κώστας Τσακίρης (ποδοσφαιριστής)

«Γίνεται πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις, δουλεύουμε σκληρά, θα προσπαθήσουμε για τη σωτηρία της ομάδας».

Παναγιώτης Γαλάνης (ποδοσφαιριστής)

«Όλα τα παιδιά έχουμε ζήλο και όρεξη και δουλεύουμε σκληρά. Η κατηγορία είναι δύσκολη θα πρέπει να παλέψουμε για να μπορέσουμε να σταθούμε στην κατηγορία».

Ανδρέας Πάσσιος (ποδοσφαιριστής)

«Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου, βλέπω στις προπονήσεις να γίνεται πολύ καλή δουλειά, αν και είναι δύσκολα θα το παλέψουμε μέχρι τέλους για τη σωτηρία».