Βαθμολογία

Με «κλειδί» το οικογενειακό κλίμα ο Αετός Αμυγδαλέας

Σταθερός στην πολιτική του εμφανίζεται ο Αετός Αμυγδαλέας που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Το μεγάλο συν για την ομάδα είναι ο προπονητής Γιώργος Λιάπης που έχει επιστρέψει αφού ήταν εκείνος που πριν από δύο χρόνια ανέβασε την ομάδα κατηγορία.

Το κλίμα είναι πολύ φιλικό στις προπονήσεις και τα παιδιά δουλεύουν σωστά. Εκείνο που μας έκανε εντύπωση ήταν η αγάπη που έδειχναν οι παίκτες στον τεχνικό Γιώργο Λιάπη.

Επίσης υπάρχουν δύο άτομα στην ομάδα που βοηθούν καθημερινά και είναι οι Ντιντής και Μακρίδης που εκτός από φροντιστές κάνουν τα πάντα στο γήπεδο.

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε στην προετοιμασία της ομάδας και σας παραθέτει δηλώσεις από τους πρωταγωνιστικές.

Χρήστος Καραμούτης (πρόεδρος)

«Φέτος ευελπιστώ πως η ομάδα μας θα μπορεί να κοιτάξει τα πλέι οφ. Είναι πιο οικογενειακή και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον προπονητή μας και την διάθεση των παικτών.  Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παράγοντες που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Επίσης θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στις δύο ομάδες που είναι στις επαγγελματικές κατηγορίες την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα Λάρισας».

Γιώργος Λιάπης (προπονητής)

«Εκείνο που με έκανε να έρθω στην ομάδα του Αετού ήταν η μεγάλη εκτίμηση που έχω στο πρόσωπο του προέδρου της ομάδας κ. Χρήστου Καραμούτη. Ύστερα από απουσία ενός χρόνου, επέστρεψα πάλι εδώ σε μια καινούρια ομάδα που χτίζουμε με παιδιά που επιλέχθηκαν προσεκτικά. Πιστεύω ότι οι παίκτες αυτοί θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και πολλοί από αυτούς εκτίμησαν το πρόσωπό μου και ήρθαν. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητές μου και με τη δουλειά που γίνεται τα παιδιά θα φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Θέλουμε να αποφύγουμε τον υποβιβασμό και αν δεν υπάρχουν τραυματισμοί πιστεύουμε πως θα τερματίσουμε σε καλή θέση. Θα κάνουμε μια με δύο προσθήκες ακόμη. Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, υπάρχουν 4-5 ομάδες παραδοσιακές όπως Φαλάνη, Γιάννουλη, Μακρυχώρι, είναι όμως και αυτές οι ομάδες που έπεσαν από την Γ’ Εθνική. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το δυνατόν καλύτερο για την ομάδα μας».

Αποστόλης Πολύζος (ποδοσφαιριστής)

«Μπαίνουμε αισίως στην 3η εβδομάδα της προετοιμασίας μας, έχουμε κάνει πολλές αλλαγές, ήρθαν πολλά νέα παιδιά. Στόχος της ομάδας είναι να σωθεί εύκολα. Τον κ. Λιάπη τον ξέρουμε και μας ξέρει. Το κλίμα είναι άψογο, τα παιδιά έχουν όρεξη και πιστεύουμε πως μέσα από την σκληρή δουλειά θα έρθουν τα αποτελέσματα. Καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες με υγεία».

Βενιαμίν Κουρούκας (ποδοσφαιριστής)

 «Ήθελα να ξαναγυρίσω στο α’ τοπικό και όταν μίλησα με τη διοίκηση εκείνο που έπαιξε σημαντικό ρόλο για να έρθω ήταν ο προπονητής κ. Λιάπης. Η ομάδα έχει νέους παίκτες και γίνεται πολύ καλή δουλειά στην προπόνηση. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και πιστεύω με όλο αυτό που δουλέψαμε ότι θα είμαστε σε μια καλή θέση».

Αντώνης Κωνσταντίνου (τερματοφύλακας)

 «Με την πρώτη επαφή που είχαμε με τον πρόεδρο κ. Καραμούτη αποφάσισα να έρθω στο χωριό της καρδιάς μου. Τα πράγματα τα βλέπω αισιόδοξα, υπάρχει καλή οργάνωση σε όλους τους τομείς. Είμαστε φίλοι και κυρίως έχουμε άριστη σχέση με τον προπονητή. Είμαστε μια οικογένεια και αυτό θα φανεί στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να σωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Εγώ εκτός από παίκτης είμαι και προπονητής στην Ακαδημία του κ. Πλίτση έχω το Uefa C».

Γιάννης Αντωνόπουλος (ποδοσφαιριστής)

 «Αξίζει να αναφέρω πως ο Αετός είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, έχει παίξει σημαντικό ρόλο για μένα για να έρθω, ο προπονητής που εκτιμώ και αγαπώ πολύ. Γίνεται πολύ καλή δουλειά, πιστεύω πως η ομάδα θα κάνει μια καλή πορεία και θα είναι μέσα στην πεντάδα».

«Χορεύει» ο Αετός Αμυγδαλέας

Η ομάδα του Αετού Αμυγδαλέας θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό της στις 16/9, ημέρα Παρασκευή και ώρα 21:00 για πρώτη φορά στο δημοτικό στάδιο της ομάδας. Στο τραγούδι είναι ο γνωστός Κώστας Σαφέτης και η Αφροδίτη Δάφνη και στο κλαρίνο ο Παναγιώτης Πλακιάς. Η εκδήλωση θα έχει πλούσια λαχειοφόρο, πολλούς καλεσμένους καθώς θα γίνουν και βραβεύσεις και όλη η διοίκηση υπόσχεται η βραδιά να μείνει αξέχαστη σε όλους.