Βαθμολογία

Λευκή ισοπαλία και στα Γιάννενα

Ακόμα ένα φιλικό με ομάδες Super League ολοκληρώθηκε στο 0-0 και αφορά την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο την Βέροια που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο "Ζωσιμάδες".

Μετά το Ξάνθη - ΠΑΟΚ, το Ατρόμητος - ΑΕΚ και το Ηρακλής - Κέρκυρα στην λευκή ισοπαλία ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση και ο "Άγιαξ" της Ηπείρου με την μακεδονική ομάδα.

Ύστερα από ένα μέτριο παιχνίδι λοιπόν με τις δυο ομάδες να έχουν ελάχιστες καλές στιγμές και τον ΠΑΣ να είναι ελαφρώς καλύτερος της Βασίλισσας του Βορρά το σημερινό φιλικό.

Η Βέροια απείλησε στο πρώτο μέρος με το φάουλ του Άρτσε στο 28', ενώ οι Γιαννιώτες με τον Τζημόπουλο στο 37' και τον Γιάκο στο 42'. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Καπετάνο στο 48' αλλά επενέβη σωτήρια ο Περιστερίδης και από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος Βιδάλ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης (46' Περιστερίδης), Καρανίκας (46' Μπουκουβάλας) Ναδάλες, Μιχαήλ, Μπέριος (46' Σκόνδρας), Τζημόπουλος, (80' Μαυροπάνος), Γαρουφαλιάς (60'Βιδάλ), Ακόστα, Γιάκος, Κόντε (46' Παναγιώτου), Μαμπουλού (60' Φερφελής).

Βέροια (Αλέκος Βοσνιάδης): Καντιμοίρης, Μαλόν (79' Ασίγκμπα), Ναβαλόφσκι (73' Χαροντάκης), Μαραγκός, Καλί (24' Σισοκό), Παπαδόπουλος, Σαρπόνγκ (73' Λινάρδος), Τομάς (64' Μπαλάφας), Άρτσε (64' Μίλιεβιτς), Κάλβο (79' Μαυριάς), Καπετάνος (58' Βίτι).

φωτό: passports.gr