Βαθμολογία

Τα φιλικά των ομάδων Γ' Εθνικής

Φιλικές αναμετρήσεις για τις ομάδες της Γ' Εθνικής που συνεχίζουν τις προετοιμασίες τους ενόψει της νέας σεζόν.

Στον Ταύρο ο Φωστήρας αντιμετώπισε το Μοσχάτο το οποίο και νίκησε με 3-0 με τέρματα που σημείωσαν ο Ταχματζίδης, ο Κουτσούμπας και ο Μπιτσάνης.

Στο Ζευγολατιό Κορινθίας αναμετρήθηκαν η ομώνυμη ομάδα με την Τριγλία Ραφήνας, ένα ματς που η αθηναϊκή ομάδα επικράτησε με σκορ 1-0 χάρις σε τέρμα του Ρήγα στο 62' με τις δυο ομάδες να έχουν και από ένα δοκάρι.

Στην Χαλάστρα αναμετρήθηκαν ο Καμπανιακός με τον Θερμαϊκό Θέρμης με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την νίκη με σκορ 1-2, με τον Θερμαϊκό να ανοίγει το σκορ με τον Τσούκλη, τον Καμπανιακό να ισοφαρίζει με τον Καρυπίδη και τον Κράββαρη να δίνει την νίκη στην ομάδα της Θέρμης με 1-2.

Σε άλλη φιλική αναμέτρηση η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ επικράτησε εκτός έδρας με 4-0 της ομάδας του Πανακρωτηριακού με τέρματα των Παπαθανασίου, Περδικάκη, Τσίτας και Αποστολόπουλου

Τέλος στην Νίκαια ο Ιωνικός υποδέχτηκε την Θύελλα Ραφήνας την οποία και νίκησε με 2-0 παρα το γεγονός ότι η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη έδειξε θετικά δείγματα. Σκόρερ των Πειραιωτών ο Παπασπύρου στο 27' και ο Πουλάκης στο 87'.

Αναλυτικά τα φιλικά των ομάδων της Γ' Εθνικής:

Φωστήρας - Μοσχάτο 3-0

Ζευγολατιό - Τριγλία Ραφήνας 0-1

Καμπανιακός - Θερμαϊκός Θέρμης 1-2

Πανακρωτηριακός - ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ 0-4

Ιωνικός - Θύελλα Ραφήνας 2-0