Βαθμολογία

Αναγ. Καρδίτσας: «Κατευθυνόμενη προσπάθεια επίθεσης...»

Άθλιο, άναδρο και πρωτοφανές χαρακτήρισε η Αναγέννηση Καρδίτσας το συμβάν με την καταστροφή των ελαστικών στο αυτοκίνητο του προέδρου στο φιλικό με την ΑΕΛ. Με ανακοίνωσή τους την Κυριακή (21/8) οι «κιτρινόμαυροι» ευχαρίστησαν συνάμα τους φιλάθλους τους που έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο, ενώ καταδίκασαν τις αψιμαχίες και τα μεμονωμένα περιστατικά που σημειώθηκαν έξω απο το Δημοτικό Στάδιο την ώρα του αγώνα.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Αναγέννησης ευχαριστεί και δημοσίως τους φιλάθλους της ομάδας που έδωσαν το παρών στο φιλικό παιχνίδι με τη Λάρισα και την ενίσχυσαν με την παρουσία τους οικονομικά και ηθικά σε πολύ δύσκολες εποχές. Αυτούς που πάντα θα έλθουν στο γήπεδο, δίχως προαπαιτούμενα με μοναδικό κίνητρο την αγάπη τους για το σύλλογο, αυτούς που είναι πάντα δίπλα.

Επίσης ευχαριστεί την ομάδα της Λάρισας που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για την διεξαγωγή ενός ενδιαφέροντος και άκρως χρήσιμου φιλικού αγώνα, που πέραν όλων των άλλων επιβεβαιώνει και τις καλές σχέσεις που δομεί η Αναγέννηση με το σύνολο των ομάδων.

Σχέσεις σεβασμού και αλληλοεκτίμησης.

Η διοίκηση της Αναγέννησης καταδικάζει τις αψιμαχίες και τα μεμονωμένα περιστατικά που σημειώθηκαν έξω απο το Δημοτικό Στάδιο την ώρα του αγώνα.

Για το άθλιο, άνανδρο και πρωτοφανές στην Καρδίτσα συμβάν που έχει να κάνει με την καταστροφή των ελαστικών του αυτοκινήτου του προέδρου μας Βασίλη Μπούρμπου και το οποίο εντάσσεται στα πλαίσια μιας γενικότερης και κατευθυνόμενης προσπάθειας επίθεσης αποδόμησης της ομάδας, ενιαία η Αναγέννηση σύντομα θα πάρει θέση και θα δημοσιοποιήσει τις ενέργειες που προτίθεται να κάνει. Τις επόμενες ώρες θα συνεδριάσουν απο κοινου η ΠΑΕ, ο ΑΣ, παρουσία εκπροσώπων όλων των τμημάτων».