Βαθμολογία

Νικλητσιώτης: «Γύρισα στο σπίτι μου»

Έναν «παλιό γνώριμο» απέκτησε εκ νέου η Νίκη Βόλου. Η ομάδα πραγματοποίησε την παρουσίαση του Γιώργου Νικλητσιώτη στην εκδήλωση της, για την παρουσίαση της φανέλας της νέας σεζόν.

Ο νεαρός μέσος ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στον Παναργειακό,και στο δεύτερο μισό της προηγούμενης σεζόν Στην Λαμία, επιστρέφει στους «κυανόλευκους» μετά το πρώτο μισό της σεζόν 2014 -15, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα σε αυτήν την ομάδα, νιώθω σαν να γύρισα στο σπίτι μου.

Θα πρέπει να είστε όλοι δίπλα μας, η ομάδα είναι σίγουρο πως θα πάει μπροστά, να είστε σίγουροι για αυτό. Επέστρεψα, γιατί εισέπραξα την αγάπη του κόσμου από την πρώτη μου θητεία εδώ. Η ομάδα θα επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες πολύ σύντομα και μακάρι να γίνει φέτος με την άνοδο μας στην Β΄Εθνική».

Ο Νικλητσιώτης πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου την πρώτη του προπόνηση, ενώ όπως όλα δείχνουν θα κάνει το ντεμπούτο του στο εντός 'έδρας φιλικό στις 28 Αυγούστου με αντίπαλο τον Πιερικό.