Βαθμολογία

Έλαβε υποσχέσεις για ενημερότητες ο Ν. Παπαδόπουλος

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έλαβε υποσχέσεις από τη διοίκηση ότι το θέμα με τις ενημερότητες θα τελειώσει σύντομα. Με δηλώσεις του μετά το σαββατιάτικο (20/8) φιλικό ματς με την Κέρκυρα, ο τεχνικός του Ηρακλή τόνισε ότι αν όλα κυλήσουν ομαλά θα γίνουν δύο μεταγραφές, ενώ προανήγγειλε την άφιξη δύο παικτών, με σκοπό να εμπλουτιστεί το ρόστερ.

«Μέσα στην εβδομάδα με διαβεβαίωσαν από τη διοίκηση ότι το θέμα με τις ενημερότητες θα τελειώσει. Ούτως ή άλλως ο χρόνος πιέζει πλέον και μένουν περίπου οκτώ-εννιά ημέρες για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Στο διάστημα αυτό, θα έρθουν δύο παιδιά που θα βοηθήσουν την φετινή προσπάθεια και θα εμπλουτίσουν το ρόστερ, ενώ αν προλάβουμε και βρούμε κάποια εξαιρετική περίπτωση ίσως αποκτήσουμε κι έναν ακόμη ποδοσφαιριστή στα άκρα της επίθεσης.

Δεν θέλω πλέον να μιλάω για το διοικητικό γιατί και μένα με αποπροσανατολίζει. Ωστόσο η ενημέρωση που έχω είναι ότι μέσα στην εβδομάδα το θέμα αυτό με τις ενημερότητες θα τελειώσει», ήταν τα λόγια του Νίκου Παπαδόπουλου.

Εν συνεχεία, ο τεχνικός του «Γηραιού» είπε για το φιλικό ματς: «Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα, όπως πρέπει να βγάζουμε μετά από κάθε παιχνίδι, ότι εικόνα και να έχει. Σ’ ότι αφορά το σημερινό (20/8) στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής δεν ήταν καλός. Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία και δείξαμε ότι δεν είχαμε διάθεση σαν ομάδα, παρά το γεγονός ότι είχαμε μια – δυο ευκαιρίες για να σκοράρουμε.

Στο δεύτερο ήμασταν σαφώς καλύτεροι. Βγάλαμε φάσεις για να πετύχουμε γκολ, ενώ δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον αντίπαλο και αυτό είναι θετικό. Σε αντίθεση με το προηγούμενο φιλικό που ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο απ’ ότι στο δεύτερο, θα πρέπει να γίνει ένας συνδυασμός ώστε να οδηγηθούμε στην διάρκεια που θα έχουμε σαν ομάδα στο πρωτάθλημα».

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι χρησιμοποίησε μία ενδεκάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα απάντησε: «Ναι, οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αρχίσουν να παίρνουν περισσότερο χρόνο. Αλλά επαναλαμβάνω ότι αυτό που με στεναχώρησε περισσότερο ήταν η έλλειψη διάθεσης στο πρώτο ημίχρονο».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει αν τα διοικητικά προβλήματα επηρεάζουν τους παίκτες υπογράμμισε: «Έχω πει στους ποδοσφαιριστές, το είπα και σήμερα, ότι κάνουν το επάγγελμα που αγαπούν και πως όταν μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να τα ξεχνούν όλα. Για να μπορούν να ζουν και το παιχνίδι. Περιμένω λοιπόν με την έναρξη του πρωταθλήματος, πως όταν ξεκινά κάθε παιχνίδι, θα τα αφήνουν όλα έξω και θα αγωνίζονται για τη νίκη με πάθος».