Βαθμολογία

«Μέχρι τη Δευτέρα ο Ενγκόγκ»

Το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει, επίσημα παιχνίδια δεν υπάρχουν στον Πανιώνιο, στον οποίο δεν έχουμε πλέον και κινητικότητα μεταγραφικά... Έτσι το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στον Νταβίντ Ενγκόγκ.

Την προηγούμενη Παρασκευή (12/8) υπενθυμίζεται πως ανακοινώθηκε η από την ΠΑΕ η κατ' αρχήν συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και έκτοτε ο Γάλλος βρίσκεται στην πατρίδα του για να μαζέψει τα πράγματά του και να τακτοποιήσει κάποια προσωπικά του ζητήματα.

Πότε θα έρθει; Αυτό που έλεγε υψηλόβαθμο στέλεχος του Πανιωνίου το βράδυ του Σαββάτου (20/8) ήταν πως «μέχρι τη Δευτέρα ο παίκτης θα βρίσκεται στην Αθήνα. Έπρεπε να είναι στην πατρίδα του λόγω της γυναίκας του, αλλά το θέμα που υπήρχε λύθηκε».

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Πλατεία κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες για τον Αλέξανδρο Τζιόλη, που είναι φευγάτος από τον ΠΑΟΚ, αλλά στην ΠΑΕ ξεκαθαρίζουν πως με την έλευση του Ενγκόγκ το ρόστερ κλείνει. Μπορεί ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς να έλεγε πως όσο βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο άλλης μίας προσθήκης, αλλά και λύσεις υπάρχουν σε όλες τις θέσεις και η διοίκηση γνωρίζει πως έχει κάνει οικονομική υπέρβαση με τις καλοκαιρινές κινήσεις που έγιναν.

a-sports.gr