Βαθμολογία

Λευκή ισοπαλία για Ατρόμητο και ΑΕΚ

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το σημερινό φιλικό στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΑΕΚ. Ένα φιλικό από το οποίο έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα οι προπονητές των δυο ομάδων Τραϊανός Δέλλας και Τιμούρ Κετσπάγια.

Σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο μοναδική άξια αναφοράς φάση έγινε από πλευράς γηπεδούχων με τον Λημνίο στο 32' να πλασάρει άστοχα σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Η Ένωση βελτιώθηκε στην επανάληψη και έχασε πολλές και σπουδαίες ευκαιρίες για να πάρει την νίκη με σημαντικότερες το τετ-α-τετ του Μπακασέτα στο 62' και την κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι ένα λεπτό αργότερα, αλλά και το φάουλ του Μπακασέτα στο 76'.

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Μπίτολο (78' Φυτανίδης) , Κοντοές (68' Ζησόπουλος), Λαζαρίδης (62' Ντιγκινί), Κιβρακίδης (78' Γκουγκούδης), Μπάγκα (89' Κεϊτά), Μπρίτο (46' Βασιλείου), Ούμπιντες, Λημνιός (60' Κατράνης), Γροντής (80' Φυτανίδης), Λε Ταλέκ (67' Παπαδόπουλος).

ΑΕΚ (Τιμούρ Κετσπάγια): Μπάρκας, Γκάλο (70' 27. Μπακάκης), Κολοβέτσιος (58' Λαμπρόπουλος), Τσιγκρίνσκι (77' Μανωλάς), Ντίας (72' Ντίντακ), Σιμόες (46' Γαλανόπουλος), Γιόχανσον (78' Τζανετόπουλος), Βάργκας (60' Πλατέλλας), Μάνταλος (67' Ροντρίγκες), Μπακασέτας, Αλμέιδα (74' Πέκχαρτ).