Βαθμολογία

"Χ"ορταστική ισοπαλία για Αστέρα και Παναιτωλικό

Ισόπαλο με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε το φιλικό του Αστέρα Τρίπολης με αντίπαλο τον Παναιτωλικό που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο "Θ. Κολοκοτρώνης".

Οι δυο ομάδες πρόσφεραν ωραίο θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο σήμερα με τους Αγρινιώτες να ανοίγουν το σκορ, τον Αστέρα να κάνει την ανατροπή, αλλά τελικώς την φιλοξενούμενη να ισοφαρίζει για το τελικό 2-2.

Στο 20' ο Ουαρντά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Σεφίλ έκανε το 0-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Οι Αρκάδες στην επανάληψη έφεραν το ματς στα ίσια στο 52΄με πλασέ του Ιωαννίδη για να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 74' με ωραίο σουτ του Νίκου Καλτσά.

Ο Παναιτωλικός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με τον Φερέιρα στο 82' επίσης με ωραίο σουτ πέτυχε το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα για τα "καναρίνια" που στις καθυστερήσεις έφτασαν κοντά στο 2-3, αλλά ο Ουαρντά σημάδεψε το δοκάρι της εστίας των Αρκάδων.

Αστέρας Τρίπολης (Μάκης Χάβος): Κοσίτσκι (62’ Ντοναρούμα), Ιγκόρ (76’ Μπέρτος), Σεφίλ, Κουρμπέλης, Γιαννούλης (83’ Νάτσης), Δημούτσος (76’ Κώτσιρας), Στανισάβλιεβιτς (62’ Καλτσάς), Φερνάντες (62’ Τσιλιανίδης), Τσάβες (62’ Τσουκαλάς), Μάσα (76’ Τσιώλης), Ιωαννίδης (62’ Γκοντό).

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Κούσας, Χαντάκιας (68’ Φερέιρα), Μύγας, Τσοκάνης (81’ Ρόσα), Παπάζογλου, Μάκος, Πάουλο (88’ Μαλής), Μουνιός (57’ Ρότσα), Ουάρντα, Μαρκόφσκι (59’ Τομανέ).