Βαθμολογία

Πρωταγωνιστές οι τερματοφύλακες και Ξάνθη - ΠΑΟΚ 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το σημερινό φιλικό της Ξάνθης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια σε ένα παιχνίδι με μεγάλους πρωταγωνιστές τους τερματοφύλακες των δυο ομάδων.

Οι τερματοφύλακες των δυο ομάδων ήταν οι πρωταγωνιστές και κράτησαν το "0" στις λίγες ευκαιρίες που χρειάστηκε να επέμβουν.

Στο 32’ ο Ζίφκοβιτς απέκρουσε το σουτ του Μπίσεσβαρ, ενώ το ίδιο έπραξε δυο λεπτά αργότερα με πρωταγωνιστή τον Φακούντο Περέιρα, ενώ οι γηπεδούχοι βρήκαν stop από τον αντίπαλο πορτιέρε Μπρκιτς που αντέδρασε αποτελεσματικά στις ευκαιρίες των Μπαξεβανίδη και Νιέτο.

Στην επανάληψη ο πορτιέρε του Δικεφάλου έκανε την επέμβαση του αγώνα στο 75' όταν σταμάτησε το τετ-α-τετ του Γιούνες και κάπως έτσι Ξάνθη και ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν δίχως τέρματα την αναμέτρηση.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίφκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Πάμπλο Τόρες, Τριάδης, Κώστας, Βασιλακάκης, Ράνος, Φλίσκας, Νιέτο, Ορφανίδης.

Έπαιξαν και οι: Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Γιούνες, Σολτάνι, Λουσέρο, Χατζητερζόγλου, Γουάλας, Λάζιτς, Ορφανίδης, Λισγάρας, Καμαρά.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Ζάιρο, Μαλεζάς, Περέιρα, Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Βαρέλα, Κίτσιου, Πέλκας, Κάνιας.

Έπαιξαν και οι: Ματθαίου, Πούγγουρας, Κουλούρης, Δεληγιαννίδης, Κυριλλίδης, Κοροβέσης.