Βαθμολογία

Κοντονής: «Η Στεφανίδη γέμισε με περηφάνια τους Έλληνες»

Η Κατερίνα Στεφανίδη έφερε το τρίτο χρυσό μετάλλιο για τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, με δήλωσή του, αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία της Ελληνίδας αθλήτριας του επί κοντώ.

«Η Ελλάδα πανηγυρίζει το τρίτο χρυσό μετάλλιό της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο χάρη στην αγωνιστικότητα, την θέληση, την αποφασιστικότητα και τις εξαιρετικές αθλητικές ικανότητες της Κατερίνας Στεφανίδη. Μιας αθλήτριας υψηλών προδιαγραφών που με την κατάκτηση της κορυφής του βάθρου στο Ρίο απέδειξε ότι με συνέπεια και προσήλωση συνδυάζονται με μοναδικό αποτέλεσμα ο πρωταθλητισμός με την επιστημονική καριέρα.

Η Κατερίνα είναι παράδειγμα εργατικότητας και η σταθερότητά της σε μεγάλες επιδόσεις την έχει κατατάξει στην κορυφή του αγωνίσματος της. Σήμερα με τις επιδόσεις της, έστρεψε πάνω της το βλέμμα όλου του κόσμου, θα σηκώσει τη σημαία μας στον ψηλότερο ιστό και θα γεμίσει περηφάνια και ενθουσιασμό τους Έλληνες. Συγχαρητήρια στην αθλήτρια, τον προπονητή και σύζυγό της, την ομοσπονδία της και την οικογένειά της», ανέφερε ο Σταύρος Κοντονής.