Βαθμολογία

«Αποδυναμωμένος ο Ολυμπιακός,ΠΑΟΚ και ΠΑΟ...»

Τη δυσαρέσκειά του σχετικά με την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, να αναβάλει το πρωτάθλημα, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Χρήστος Δημόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπρόντμπι: «Είχε δύσκολο αντίπαλο, έπαιξε καλά και θα μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτερο. Αυτοί δεν έχουν μπέσα. Είδες τι έγινε και με τη Χέρτα. Ο Παναθηναϊκός πιστεύω ότι θα περάσει».

Για το αν ο Παναθηναϊκός σε σχέση με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ η πιο βελτιωμένη ομάδα αυτή τη στιγμή: «Από πέρσι, από το Γενάρη και μετά, ο Παναθηναϊκός είναι πάρα πολύ καλός. Έχει μπροστά τον Ιμπάρμπο που είναι εκπληκτικός. Θα πρωταγωνιστήσει φέτος μαζί με τον Ολυμπιακό».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: «Δεν ξέρω τι έγινε. Πέρσι ήταν πάρα πολύ καλός. Φέτος δείχνει αποδυναμωμένος. Όταν αποκλείεσαι από αυτή την ομάδα που δέχθηκε πέντε γκολ από τη Σέλτικ. Μπορεί να ξεπεράσει αυτό τον αποκλεισμό. Οι μεγάλες ομάδες ξεπερνούν τα πάντα. Είναι καλός προπονητής ο Μπέντο και μπορεί να διαχειριστεί την ομάδα. Χρειάζεται να κάνει κάποιες μεταγραφές για να προχωρήσει στην Ευρώπη. Για το πρωτάθλημα θα παλέψει με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό».

Για την ΑΕΚ: «Δεν με εντυπωσίασε στο παιχνίδι με την Σεντ Ετιέν, όπου δεν είχε κάνει μία κλασική ευκαιρία. Έπαιζε και δεν απειλούσε την αντίπαλό της».

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τον ΠΑΟΚ: «Είναι συμπαγής ο ΠΑΟΚ, όμως εκεί που έπρεπε να το πάρει δεν τα κατάφερε. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στη Γεωργία, νίκησε με τρία γκολ και το καλό είναι ότι κερδίζει η Ελλάδα πόντους από τους εκπροσώπους μας. Αυτό πρέπει να κάνουν, να κερδίζουν για να ανέβει στη βαθμολογία της UEFA. O ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ καλός. Δεν ξεκίνησε και το πρωτάθλημα για να δούμε τις ομάδες σε τι επίπεδο βρίσκονται. Ο ΠΑΟΚ έχει συμπαγή ομάδα, χρειάζεται έναν γκολτζή. Εκεί πάσχει ο ΠΑΟΚ. Μία ευκαιρία να την κάνει γκολ. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός τη μία φάση θα την κάνει γκολ».

Για την αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος: «Δεν συμφωνώ με τον κ. Κοντονή. Μόνο ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ δεν ήθελαν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Πώς παίρνει μία τέτοια απόφαση ο κ. Κοντονής; Πού θα βρουν τα χρήματα οι ομάδες; Πού είναι τα έσοδα των ομάδων από τους αγώνες τους; Σήμερα αν έπαιζε ο ΠΑΟΚ θα είχε 40.000 εισιτήρια και θα έβγαζε τα έξοδα του μήνα. Το ποδόσφαιρο πώς θα αλλάξει; Θα το αλλάξει ο υπουργός; Τι θα πάει να αλλάξει ο κ. Κοντονής; Δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλεις εκείνος χωρίς πρώτα να μιλάει με τους παράγοντες των ομάδων. Τα ξένα πρωταθλήματα έχουν αρχίσει και αυτό δεν είναι καλό για τις ελληνικές ομάδες».