Βαθμολογία

Κλοπ: «Έχουμε ακόμα πολλά να βελτιώσουμε»

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως, παρά τη μεγάλη νίκη επί της Άρσεναλ, οι παίκτες του έχουν ακόμα αρκετά πράγματα να δουλέψουν για την συνέχεια της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Λίβερπουλ συνεχίζει τις εκτός έδρας αποστολές της, αυτό το Σάββατο απέναντι στη Μπέρνλι, με τον Γιούργκεν Κλοπ να … ρίχνει τους τόνους μετά τη νίκη της πρεμιέρας και να στέκεται στο ότι η ομάδα του δεν έχει φτάσει ακόμα στο επιθυμητό για τον ίδιο επίπεδο...

«Κερδίσαμε 4-3 αλλά δεν ήταν κάτι θαυμάσιo. Θεωρώ μπορούσαμε να έχουμε κάνει περισσότερα. Ήταν καλά για πρώτο παιχνίδι, μέχρι εκεί», σχολίασε ο Γερμανός τεχνικός.

«Υπάρχουν ακόμα αρκετά πράγματα που είναι αναγκαίο να βελτιώσουμε. Οι προσδοκίες στο ποδόσφαιρο είναι πάντα υψηλές. Το παν είναι να κάνεις κάτι σωστό στην σωστή στιγμή, πιστεύω πως εμείς το κάναμε και τώρα πρέπει να το αποδείξουμε.»

Σχετικά με την αυριανή αντίπαλο των «κόκκινων», στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Λίβερπουλ ο Ντάνι Ίνγκς, τόνισε: «Η Μπέρνλι είναι αρκετά δυνατή στην έδρα της και παίζει με άνεση εκεί. Δεν μπορώ να συγκρίνω το πλεονέκτημα ενός εντός έδρας παιχνιδιού με ένα εκτός έδρας, η ατμόσφαιρα μπορεί να βοηθήσει πολύ σε ιδιαίτερες στιγμές».