Βαθμολογία

Ξεμούδιασμα για Καλλιθέα

Να σπάσει η μονοτονία. Αυτός ήταν ο μοναδικός στόχος στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της Καλλιθέας, η οποία την Παρασκευή (19/8) έπαιξε με την Κυπελλούχο Ευρυτανίας στο Καρπενήσι.

Φυσικά η ομάδα του Τάκη Γκώνια δεν βρήκε καμία αντίσταση και κατάφερε να νικήσει με 10-0. Σμυρλής (5', 17', Ηλιάδης (62', 65'), Γουόρντεν (37'), Τσίπρας (20'), Μάκο (10'), Κυριζάκης (77'), Γκίνη (81') και Κρεββατάς (84') σημείωσαν τα γκολ.

Φυσικά αυτό το φιλικό δεν ήταν ικανό για να βγουν συμπεράσματα, αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως στην Καλλιθέα ψάχνονται και για άλλες μεταγραφές προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ τους.

Παρεμπιπτόντως, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι ολοκληρώθηκε και η ομάδα επιστρέφει στη βάση της, όπου θα συνεχιστεί η πρετοιμασία εν όψει της νέας σεζόν.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τάκης Γκώνιας): Μιχελής, Λεβέντης, Μουχτάρης, Σταμόπουλος, Τσώνης, Κατσικογιάννης, Μπέλης, Σμυρλής, Τσίπρας, Γουόρντεν, Μάκο. Έπαιξαν και οι: Ντογκοτάρι, Κυριζάκης, Ευαγγέλου, Πάττας, Συριόπουλος, Γκίνη, Τοπάλι, Τουρούκης, Σταματάκος, Κουϊρουκίδης, Ηλιάδης, Κρεββατάς, Κόττας, Γκέτσι.