Βαθμολογία

Φιλικό με Πλατανιά ο ΟΦΗ

Μια μια οι ομάδες μετά την αναβολή της πρεμιέρας της Super League κλείνουν φιλικούς αγώνες και σήμερα κλείστηκε ακόμα ένα ανάμεσα σε ΟΦΗ και Πλατανιά.

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ ΟΦΗ την προσεχή Τετάρτη θα υποδεχτεί την ομάδα του Πλατανιά κάτι που σημαίνει ότι το προγραμματισμένο για την Τρίτη φιλικό με την Επισκοπή ακυρώνεται.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Ενα δυνατό φιλικό παιχνίδι έκλεισε ο ΟΦΗ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά την προσεχή Τετάρτη (24/8) στις 6.30μμ στο Γεντί Κουλέ. Το φιλικό επικυρώθηκε μετά απο επικοινωνία των ανθρώπων του ΟΦΗ, με εκείνους του Πλατανιά το βράδυ της Πέμπτης (18/8) και αφού νωρίτερα, είχε επισημοποιηθεί η αναβολή της πρεμιέρας της πρώτης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκ. ΟΦΗ και Πλατανιάς βρισκόταν εδώ και καιρό σε επικοινωνία για ένα φιλικό παιχνίδι και οι δυο ομάδες περίμεναν την ημερομηνία που θα βολέψει και τους δυο.

Αυτό έγινε τώρα και έτσι ΟΦΗ και Πλατανιάς θα αναμετρηθούν σε ένα δυνατό τεστ την επόμενη Τετάρτη στο Γεντί Κουλέ. Λεπτομέρειες για το φιλικό αυτό θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Να σημειωθεί ότι ανάλογα με την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ, ίσως γίνει και ένα φιλικό του ΟΦΗ με τον Πλατανιά στα Χανιά. Αυτό είναι όμως κάτι που θα προγραμματιστεί τις επόμενες ημέρες.

Ο ΟΦΗ οφείλει να ενημερώσει ότι λόγω της διεξαγωγής του φιλικού με τον Πλατανιά, ματαιώνεται το φιλικό παιχνίδι που είχε κλειστεί για την Τρίτη (23/8) με την Επισκοπή στο Γεντί Κουλέ.

Ο ΟΦΗ ενημέρωσε την ομάδα του Ρεθύμνου, την οποία και ευχαριστεί για την κατανόηση, ότι με την πρώτη ευκαιρία θα γίνει και αυτό το φιλικό παιχνίδι.