Βαθμολογία

Μεγάλη επιτυχία για το 1ο Τουρνουά Παλαίμαχων (PICS)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Παλαίμαχων Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας το οποίο διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ» που διοργανώνει ο Ο.Π.Α.Κ.Π.Α του Δήμου Φαρσάλων.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες Σ.Ε.Π Λάρισας, της Ελασσόνας και του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Οι αγωνιζόμενοι το χάρηκαν με την «ψυχή» τους καθώς είχαν την ευκαιρία να δουν παλιούς τους γνώριμους να αναπολήσουν στιγμές και να δείξουν στον αρκετό κόσμο που έδωσε το παρών στο Δημοτικό Στάδιο πως όσα χρόνια και αν περάσουν η «τέχνη» δεν ξεχνιέται!

Τα παιχνίδια ήταν διάρκειας 35’ και Διαιτητές ήταν οι παλαίμαχοι πλέον κ. Κουρδής και κ. Κομισόπουλος.

Στο πρώτο παιχνίδι ο Αχιλλέας Φαρσάλων κέρδισε με σκορ 4 – 0 την ομάδα της Ελασσόνας.

Για τους «κιτρινόμαυρους» σκόραραν από δυο τέρματα πέτυχαν οι Ράιος και Καραθανάσης.

Στο δεύτερο παιχνίδι η ομάδα του Σ.Ε.Π Λάρισας επικράτησε με σκορ 1 – 0 του Αχιλλέα Φαρσάλων με σκόρερ τον Μικερτζή.

Ενώ στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι η ομάδα του Σ.Ε.Π κέρδισε 3 – 0 την Ελασσόνα με χατ τρικ του Κύρκου.

Έπειτα από το τέλος της πρώτης αναμέτρησης απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες και στις τρεις συμμετέχουσες ομάδες.

Αρχικά ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος απέμεινε αναμνηστική πλακέτα στην ομάδα του Σ.Ε.Π την οποία παρέλαβε ο κ. Μανώλης Γραναζάκης.

Εν συνεχεία ο πρόεδρος του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α κ. Κωνσταντίνος Δερλός απέμεινε αναμνηστική πλακέτα στους παλαίμαχους του Αχιλλέα Φαρσάλων την οποία παρέλαβε ο κ. Φωτογιάννης.

Ενώ τέλος ο πρώην πρόεδρος του Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Γιώργος Αγγελακόπουλος απέμεινε αναμνηστική πλακέτα στην ομάδα της Ελασσόνας την οποία παρέλαβε ο κ. Θώμος.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, ο πρόεδρος του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α κ. Κωνσταντίνος Δερλός, ο πρόεδρος του Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Χρήστος Μπασαγιάννης και ο πρόεδρος του Σ.Ε.Π κ. Μανώλης Γαραναζάκης.

Επίσης το παρών στο τουρνουά έδωσαν ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Τύμπας, οι Αντιδήμαρχοι κ. Δημήτρης Μπαμπανίκας και κ. Ιωάννης Βασίλειου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και πλήθος φιλάθλου κόσμου.

Οι Συνθέσεις:

Αχιλλέας Φαρσάλων: Γκανούρης, Μπαϊράμογλου , Πρεκατές, Φωτογιάννης, Τρίγκας, Τριανταφύλλου, Σμέτης, Γκαϊδαντζής, Τρίγκας, Καραθανάσης, Ράιος, Παπαδόπουλος Απ., Χαρώνης, Βασιλείου, Ζαχόπουλος, Απ. Κυριαζής, Ν. Παπαδόπουλος, Γ. Κυριαζής, Μαντζανάς, Ζαφειρούλης.

Παρευρέθηκαν αλλα δεν αγωνίστηκαν και οι: Ζέας, Δημητρακόπουλος, Κωστής, Αστάρας, Ασπρουδής, Γ. Πιτσάβας, Δ. Πιτσάβας, Νταλιάνης, Μπούμπας, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Γιαντσίδης, Μπέκας και Γιαννακός.

Σ.Ε.Π: Κοβούσογλου, Ευαγγέλου, Σολωμός, Κοκοτσίκας, Αλεξούδης, Ζάχος, Τριανταφύλλου, Γαραζανάκης, Μικερτζής, Πέρκας, Μπακαρτζής, Κόντης, Στεργιόπουλος, Παπαδούλης, Γεωργούλας, Κύρκος, Τασιουλής και Γαλατσίδας.

Έπειτα από το τέλος του τουρνουά όλοι οι συμμετέχοντες Παλαίμαχοι δείπνησαν στην Ταβέρνα «Αρχονταρίκι».

Το γεύμα ήταν προσφορά του Δήμου Φαρσάλων και της ομάδος του Αχιλλέα Φαρσάλων.