Βαθμολογία

Πρώτες μάχες για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ

Πρώτοι αγώνες για τα play-off του Europa League σήμερα με τις τρεις ελληνικές ομάδες να μπαίνουν στην μάχη με στόχο την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πορτογαλική Αρούκα, ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την δανέζικη Μπρόντμπι, ενώ ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί με την γεωργιανή Ντιναμό Τιφλίδας.

Χρονικά ο Δικέφαλος θα μπει πρώτος στον χορό καθώς θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Τιφλίδας εκτός έδρας με στόχο το θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα. Ο αγώνας του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί από το OTE Sport 2.

Δυο ώρες αργότερα ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στην Λεωφόρο την Μπρόντμπι με στόχο την νίκη προκειμένου να κάνει βήμα πρόκρισης και να πάει με άλλον αέρα στην Δανία για το τσεκάρισμα της πρόκρισης. Η αναμέτρηση των "πράσινων" θα καλυφθεί από το OTE Sport 5.

Τέλος ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Πορτογαλία την Αρούκα και θέλει και εκείνος με την σειρά του να κάνει βήμα πρόκρισης με ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της πορτογαλικής ομάδας. Η αναμέτρηση της ομάδας του Πειραιά θα ξεκινήσει στις 22:00 με το Novasports 2 να μεταδίδει την αναμέτρηση.