Βαθμολογία

Μπίλης: «Είμαστε αισιόδοξοι»

Ικανοποιημένος και αισιόδοξος για τη συνέχεια εμφανίστηκε ο Λεωνίδας Μπίλης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Καναλίων, που βρήκε την ομάδα του νικήτρια με σκορ 2-0.

O τεχνικός της Νίκης Βόλου αναφέρθηκε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας ενώ συμπλήρωσε πως στα επόμενα δύο φιλικά θα πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής οι παίκτες που είναι πιο κοντά στο βασικό σχήμα: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε λιγότερους μικρούς μέσα στην εντεκάδα και η ομάδα ήταν πιο αποτελεσματική. Δημιούργησε ευκαιρίες, σκόραρε σε δύο από αυτές και ήταν καλή στις μεταβάσεις από την άμυνα στην επίθεση. Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν σκόραρε, εκτιμώ λόγω απειρίας. Μην ξεχνάτε κάποια παιδιά είναι γεννημένα 2000, 1999 και 1998. Ξέρουμε που βαδίζουμε με αυτά τα παιδιά. Έχουμε έναν χρόνο μπροστά μας και θα πρέπει να σημειώσω πως είναι αρκετά βελτιωμένοι σε σχέση με πέρυσι, όσον αφορά αυτούς που έλαβαν μέρος στην προετοιμασία κατά την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν.

Σήμερα ήθελα να παίξουμε με δύο ισοδύναμες εντεκάδες, γι’ αυτό χωρίσαμε τους μικρούς ώστε να δείξουμε και την προσωπικότητά τους, πως μπορούν να ανταπεξέλθουν και μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί.

Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τη δουλειά που έγινε στον αγωνιστικό χώρο. Σαφώς όμως η αποτελεσματικότητα της ομάδας στο 2ο ημίχρονο χρίζει μεγάλης βελτίωσης.

Είμαστε αισιόδοξοι. Από την Κυριακή αρχίζουμε το μοντάρισμα της ομάδας, πλέον. Στα παιχνίδια με την Νεοκαισάρεια και τον Πιερικό στο 70-80% του χρόνου θα αγωνιστούν τα παιδιά που βρίσκονται αυτή τη στιγμή πιο κοντά στο βασικό σχήμα. Όμως, όπως λέμε καθρέπτης είναι το γήπεδο για όλους και αυτά που βλέπω στις προπονήσεις. Ακόμη και σήμερα αρκετά παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να χτυπήσουν την πόρτα της εντεκάδας και σίγουρα της 18αδας».