Βαθμολογία

Χατζηνικολάου: «Θέλουμε ακόμα δουλειά»

Ρεαλιστής και προσγειωμένος ο προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Χατζηνικολάου, παραδέχθηκε πως η ομάδα του χρειάζεται ακόμα δουλειά σε πολλούς τομείς για να μπορέσει να φτάσει στο επίπεδο που θέλει. Ικανοποιημένος από την πλευρά του ο τεχνικός της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ Γιάννης Κατσούλης.

Στις δηλώσεις που έκαναν οι δύο προπονητές μετά το τέλος του φιλικού ανάμεσα στον Εργοτέλη και την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στάθηκαν στη χρησιμότητα του αγώνα, αλλά και τη δουλειά που χρειάζονται ακόμα οι ομάδες τους για να μπορέσουν να φτάσουν στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου στις δηλώσεις του μάλιστα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει η ομάδα του σε 1-2 ακόμα μετεγγραφές, έπειτα και από τα προβλήματα (κυρίως του Ζουμπουλάκη) που παρουσιάσθηκαν εσχάτως. Αναλυτικά στις δηλώσεις του ο προπονητής του Εργοτέλη, τόνισε: «Θέλουμε ακόμα πολλή δουλειά καθώς δεν είμαστε έτοιμοι. Είμαστε μια νέα ομάδα και δουλεύουμε για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε τη συνοχή και το δέσιμο που χρειάζεται.

Πρέπει να δουλέψουμε σε όλους τους τομείς και στη δημιουργία, αλλά και στο να παρουσιάζουμε το πάθος που χρειάζεται κάθε αναμέτρηση. Ίσως να κινηθούμε για μια ή δύο ακόμα μετεγγραφές, βάσει πάντα με το μπάτζετ που έχουμε σαν ομάδα, έπειτα από τα προβλήματα που μας έχουν παρουσιαστεί».

Στην αντίπερα όχθη ο Γιάννης Κατσούλης φάνηκε περισσότερο ευχαριστημένος από την ομάδα του, παραδεχόμενος όμως και αυτός από την πλευρά του πως χρειάζεται η ομάδα του δουλειά. Συγκεκριμένα είπε: «Ήταν ένα ακόμα φιλικό, το δεύτερο που δίνουμε και μπορώ να πω πως το πρόσημο είναι θετικό, καθώς παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει μεγάλη ποιότητα.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου και πιστεύω πως στη συνέχεια με τη δουλειά που θα κάνουμε θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε καλύτερα πράγματα. Στόχος μας είναι μέσα από τη φιλοσοφία που έχουμε σαν ομάδα σε όλους τους τομείς, να παίζουμε πειθαρχημένα και πιστεύω ότι στο πρωτάθλημα θα κάνουμε μια καλή πορεία.

Δεν μιλάμε φυσικά για πρωταθλητισμό, γιατί δεν είμαστε φτιαγμένοι για αυτό, αλλά για να έχουμε μια πορεία που θα μας φέρει μια άνετη παραμονή στην κατηγορία. Μας βοηθά σε αυτό και το γεγονός πως πέφτουν μόνο δύο ομάδες».