Βαθμολογία

Έβαλε μπρός ο Παναιγιάλειος!

Με την πρώτη προπόνηση να διεξάγεται στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, ο Παναιγιάλειος ξεκίνησε  και επισήμως την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν (2016-2017), που θα τον βρει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League!

Η πρώτη προπόνηση διεξήχθη χθές, ενώ λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης στα αποδυτήρια βρέθηκε ο Αντώνης Ρέλλας, που καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές ευχόμενος καταρχάς καλή αρχή και καλή χρονιά, ει δυνατόν χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα. «Θέλω να γνωρίζετε πως είναι μεγάλη σας τιμή να φοράτε την ιστορική φανέλα τού Παναιγιαλείου, μιας ομάδας που έχει αντέξει πολλά στο πέρασμα του χρόνου. Αυτή η ομάδα έχει περάσει πολλά, παρόλα αυτά όμως έχει καταφέρει να επιβιώσει τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά. Αυτό θα γίνει και φέτος, αρκεί να μείνουμε όλοι μια «γροθιά», ενωμένοι και αποφασισμένοι σε όποια δυσκολία κι αν μας έρθει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ρέλλας, επισημαίνοντας πως η διοίκηση θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει η ηρεμία και το καλό κλίμα τόσο εντός όσο και εκτός αποδυτηρίων.

Αμέσως μετά οι «μελανόλευκοι» πάτησαν για πρώτη φορά… χορτάρι, ενώ κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα 150 περίπου φιλάθλων οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα στο δημοτικό στάδιο Αιγίου. Το πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ σε αυτήν πήραν μέρος αρκετοί υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές, παράλληλα με τους «παλιούς» που θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν στην ομάδα μας.