Βαθμολογία

Γιάραμπεκ: «Ξέρω καλά τον ΠΑΟΚ»

Οι γνώσεις που έχει ο Γιουράι Γιάραμπεκ για τον ΠΑΟΚ ενδεχομένως να αποδειχθούν πολύτιμες στο στρατόπεδο της Ντιναμό Τιφλίδας, εν όψει των αναμετρήσεων για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο προπονητής της γεωργιανής ομάδας είχε αντιμετωπίσει τον «Δικέφαλο» πέρυσι, ως… εργαζόμενος στη Σπαρτάκ Τρνάβα. «Ξέρω καλά τον ΠΑΟΚ από πέρυσι, τον είχα αντιμετωπίσει ως προπονητής της Σπάρτακ Τρνάβα. Περιμένω ότι θα γίνει ένα σκληρό παιχνίδι. Παίζουμε με την ομάδα που τερμάτισε δεύτερη πέρυσι στην Ελλάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάραμπεκ στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (17/8).

Στη συνέχεια προσέθεσε: «Ο ΠΑΟΚ θέλει να παίξει στους ομίλους, αλλά κι εμείς έχουμε τις ελπίδες μας και θα τις διεκδικήσουμε. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μεταγραφές. Πήρε παίκτες από την Ουντινέζε, την Εσπανιόλ, την Ντνίπρο. Θα τα δώσουν όλα».

Ερωτηθείς αν ο Σπίτσιτς θα αγωνιστεί, ο 53χρονος τεχνικός είπε: «Είναι αμφίβολος, θα δούμε». Η αναμέτρηση της «Μπόρις Παϊχάτζε Αρίνα» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (18/8) στις 19:00 και ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει ένα αποτέλεσμα που θα τον βάλει σε θέση οδηγού εν όψει του επαναληπτικού της Τούμπας.